strażak8 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 no to juz jest nas dwoch :-) ktora jednostka kolego? :-) czyzby z Tamka? ;-) Cześć.Zgadza się, a Ty? Witaj. Niech zgadnę JRG nr 8 ?? Cześć.My to już się znamy...Z Jackiem pracuje... 0 Cytuj
kamaras Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Darek, KP P-ce i GRS Łódź P.s. nie spotkaliśmy się kiedyś na Włókniarzy przy Srebrzyńskiej po małym szlifie koleżanki? Zatrzymałem się puszką... (a jak nie Ty to jeszcze ktoś z Tamka śmiga na czerwonym moto...) Edytowane 8 Września 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras
strażak8 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Darek, KP P-ce i GRS Łódź P.s. nie spotkaliśmy się kiedyś na Włókniarzy przy Srebrzyńskiej po małym szlifie koleżanki? Zatrzymałem się puszką... (a jak nie Ty to jeszcze ktoś z Tamka śmiga na czerwonym moto...) cb mam od niedawna a wcześniej varadero ale czarne i chyba to nie ja... Pracujesz na zmianie? 0 Cytuj
strażak8 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Czyli dzisiaj wolne?Śmigasz dzisiaj? 0 Cytuj
kamaras Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Tak, jutro służba. Nie mam jak, ale wiem, że 13.30 ustawiają się na latanie w McDonku na Włókniarzy przy Lutomierskiej... 0 Cytuj kamaras
Turboldz Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Powitać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
macbal Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Witamy 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!!
Emil89 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 cześć powitać 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Bliźniak Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
krzychoslav Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 cześć 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Rekomendowane odpowiedzi