Sikorr Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strażak8 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 no to juz jest nas dwoch :-) ktora jednostka kolego? :-) czyzby z Tamka? ;-) Cześć.Zgadza się, a Ty? Witaj. Niech zgadnę JRG nr 8 ?? Cześć.My to już się znamy...Z Jackiem pracuje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Darek, KP P-ce i GRS Łódź P.s. nie spotkaliśmy się kiedyś na Włókniarzy przy Srebrzyńskiej po małym szlifie koleżanki? Zatrzymałem się puszką... (a jak nie Ty to jeszcze ktoś z Tamka śmiga na czerwonym moto...) Edytowane 8 Września 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strażak8 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Darek, KP P-ce i GRS Łódź P.s. nie spotkaliśmy się kiedyś na Włókniarzy przy Srebrzyńskiej po małym szlifie koleżanki? Zatrzymałem się puszką... (a jak nie Ty to jeszcze ktoś z Tamka śmiga na czerwonym moto...) cb mam od niedawna a wcześniej varadero ale czarne i chyba to nie ja... Pracujesz na zmianie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 3 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strażak8 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Czyli dzisiaj wolne?Śmigasz dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Tak, jutro służba. Nie mam jak, ale wiem, że 13.30 ustawiają się na latanie w McDonku na Włókniarzy przy Lutomierskiej... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Powitać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbal Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witamy 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 cześć powitać 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 cześć 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi