strażak8 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam. Nadszedł czas na przywitanie. Swoją przygodę z motocyklami zacząłem w połowie lat 80-tych i trwała do początku lat 90-tych. Pierwszy Romet-Ogar, WSK 125 i 175 oraz rzadki okaz jak trial z silnikiem 250 od WSK. Może przy tej okazji ktoś jest z tych pięknych czasów gdy benzyna była na kartki… Później była przerwa, aż wreszcie 4 lata temu stałem się posiadaczem KLE 500, a aktualnie CB600f. Wróciłem też do jazdy trialowej motocyklem gas gas 280.Niestety problemy z kręgosłupem tylko pozwalają mi na jazdę rekreacyjną. Ale jak ktoś jest zainteresowany trialem to znam z Łodzi chłopaków którzy jeżdżą wyczynowo. Przy tej okazji zachęcam wszystkich właśnie do triala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witamy serdecznie i zapraszamy pod Central w czwartki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Siema czym się zajmujesz na co dzień? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFi Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strażak8 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jestem strażakiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witaj Zaraz sobie poczytam o trialu, bo temat, jak każda nowość, mnie zainteresował 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 cześć 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 siemka :pa: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Pronto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Siemka! 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witamy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witaj 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Cześć! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 cześć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Siema Trial – to dopiero jest zabawa na moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) no to juz jest nas dwoch :-) ktora jednostka kolego? :-) czyzby z Tamka? ;-) Edytowane 7 Września 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witaj. Niech zgadnę JRG nr 8 ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Powitać 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Aloha 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi