DJ Arkadius Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Takie informacje odnalazłem, a nie widziałem żeby ktoś to wcześniej dodał. Czy ktoś wie coś więcej lub się wybiera w sobotę albo niedzielę? Międzynarodowy Zlot Motocyklowy KNIGHT RIDERSData: Od 06-09-2013 (Piątek)do 08-09-2013 (Niedziela)Godz. rozp.: 16:00Adres: ul.Kąpieliskowa 2Miejscowość: Lutomiersk k/ŁodziWojewodztwo: ŁódzkieStrona www: www.knightriders.plE-mail: msulerz@o2.plFacebook: Marian SulerzGG: 5467874Skype: msulerzTelefon1: 501403162Telefon2:Zapraszamy WSZYSTKICH chętnych!!!!! Moc niespodzianek, dobra muza, piwo, pokazy, parada itp. Edytowane 6 Września 2013 przez DJ Arkadius (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Czy ktoś zna więcej szczegółów? Kiedy będzie koncert colorado? 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jedzie ktoś dzisiaj zajrzeć na chwilę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 tak wlasnie o tym mysle, planuje kolo 20 co ty na to? 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Mnie to teraz nosi bo już po pracy jestem a pogoda super. Jak najwcześniej bym się wybrał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja zaraz ruszam zobaczyć leci ktoś z Aleksa ? 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 dajcie znać co tam się dzieje? Ja nie mogę wcześniej, na 18 musze być w łodzi, więc nie zdążę w godzine obrócić. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Ja idę po moto do garażu i ruszam. Jak by ktoś niedługo leciał to można się na miejscu spotkać. Już po rekonesansie. Zarąbista miejscówka, zlot ma charakter otwarty, ludzie bardzo sympatyczni. Pobyt na zlocie do niedzieli opcja namiot - 30 zł. Łóżko w domkach też można było wynająć za stówkę, ale przed 18:00 było już ich niewiele a motocykle ciągle się zjeżdżały. Gdyby nie to, że info o zlocie pojawiło się dopiero dzisiaj to pewnie bym inaczej zaplanował piątkowy wieczór i tylko wrócił do domu po namiot a teraz siedział na zlocie. Edytowane 6 Września 2013 przez Faza (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A jutro ktoś sie wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Sobota i wielki dylemat gdzie tu jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) w sobotę mają chyba paradę z ratusza do manufakury od 12:00 do 15:00. Można by się podłączyć Edytowane 6 Września 2013 przez sovteq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja już nie wiem gdzie mam jechać w tą sobote 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Nie ty jeden. Myślałem żeby się przejechać do Bełchatowa na taras, ale ten Lutomiersk też jest fajny. Tylko płacić za 1 dzień 30 zł nie wiem czy warto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 MotoShow Sieradz DDZ 2 a prace koncze dopiero o 14:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 jadę z ekipą ze Skierniewic ale dopiero o 15 ruszamy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 30zł to za 3 dni pobytu 10 za dzień 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) a co jest w skierniewicach? i skad startujecie? Edytowane 7 Września 2013 przez sovteq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi