Skocz do zawartości

Historia edycji

Darek_Lodz

Darek_Lodz

3 godziny temu, outsidermma napisał:

P.S. Zawsze zastanawiało mnie jak sąd prawnie interpretuję  "Zachowanie szczególnej ostrożności" i "zasadę ograniczonego zaufania" Jak jest wstanie udowodnić mi czy zachowałem szczególną ostrożność czy nie?

jest w stanie udowodnić wszystko i zanegować wszystko, zależy co danemu sędziemu jest na rękę.

A rozmowę z debilami sobie odpuszczę.

1. Jak dla kogoś 100 k/h na autostradzie w słońce to ciężkie warunki, to polecam pociąg i rower.

2. Ciekawe jak wygląda wyprzedzanie innego pojazdu, od którego utrzymuje się cały czas odstęp 100 metrów :D chyba wymaga wejście w inną czasoprzestrzeń. 

3. zastanawia mnie jak to możliwe - bmw jedzie 140, inne pojazdy 120. jak to możliwe ze wjazd bmw przed jadące wolniej inne pojazdy zmusza ich kierowców do "gwałtownego" hamowania :D ? Piłeś ? Nie jedź. 

Odpuszczę sobie dalszy offtop, to ni ten temat. O wypadkach wole gadać z tymi co mają o tym JAKIEKOLWIEK pojęcie, w tym doświadczenie, a zdziwisz się - mamy na tym forum całkiem sporo osób, które miały nieprzyjemne sytuacje.

Darek_Lodz

Darek_Lodz

P.S. Zawsze zastanawiało mnie jak sąd prawnie interpretuję  "Zachowanie szczególnej ostrożności" i "zasadę ograniczonego zaufania" Jak jest wstanie udowodnić mi czy zachowałem szczególną ostrożność czy nie?

jest w stanie udowodnić wszystko i zanegować wszystko, zależy co danemu sędziemu jest na rękę.

A rozmowę z debilami sobie odpuszczę.

1. Jak dla kogoś 100 k/h na autostradzie w słońce to ciężkie warunki, to polecam pociąg i rower.

2. Ciekawe jak wygląda wyprzedzanie innego pojazdu, od którego utrzymuje się cały czas odstęp 100 metrów :D chyba wymaga wejście w inną czasoprzestrzeń. 

3. zastanawia mnie jak to możliwe - bmw jedzie 140, inne pojazdy 120. jak to możliwe ze wjazd bmw przed jadące wolniej inne pojazdy zmusza ich kierowców do "gwałtownego" hamowania :D ? Piłeś ? Nie jedź. 

Darek_Lodz

Darek_Lodz

A rozmowę z debilami sobie odpuszczę. Jak dla kogoś 100 k/h na autostradzie w słońce to ciężkie warunki, to polecam pociąg i rower. Ciekawe jak wygląda wyprzedzanie innego pojazdu, od którego utrzymuje się cały czas odstęp 100 metrów :D chyba wymaga wejście w inną czasoprzestrzeń. 

zastanawia mnie jak to możliwe - bmw jedzie 140, inne pojazdy 120. jak to możliwe ze wjazd bmw przed jadące wolniej inne pojazdy zmusza ich kierowców do "gwałtownego" hamowania :D ? Piłeś ? Nie jedź. 

Darek_Lodz

Darek_Lodz

A rozmowę z debilami sobie odpuszczę. Jak dla kogoś 100 k/h na autostradzie w słońce to ciężkie warunki, to polecam pociąg i rower. Ciekawe jak wygląda wyprzedzanie innego pojazdu, od którego utrzymuje się cały czas odstęp 100 metrów :D chyba wymaga wejście w inną czasoprzestrzeń. 

Darek_Lodz

Darek_Lodz

A rozmowę z debilami sobie odpuszczę. Jak dla kogoś 100 k/h na autostradzie w słońce to ciężkie warunki, to polecam pociąg i rower. Ciekawe jak wygląda wyprzedzanie innego pojazdu, od którego utrzymuje cały czas odstęp 100 metrów :D chyba wymaga wejście w inną czasoprzestrzeń. 

Darek_Lodz

Darek_Lodz

A rozmowę z debilami sobie odpuszczę. Jak dla kogoś 100 k/h na autostradzie w słońce to ciężkie warunki, to polecam pociąg i rower. 

• Dodaj nową pozycję...