Darek_Lodz
3 godziny temu, outsidermma napisał:P.S. Zawsze zastanawiało mnie jak sąd prawnie interpretuję "Zachowanie szczególnej ostrożności" i "zasadę ograniczonego zaufania" Jak jest wstanie udowodnić mi czy zachowałem szczególną ostrożność czy nie?
jest w stanie udowodnić wszystko i zanegować wszystko, zależy co danemu sędziemu jest na rękę.
A rozmowę z debilami sobie odpuszczę.
1. Jak dla kogoś 100 k/h na autostradzie w słońce to ciężkie warunki, to polecam pociąg i rower.
2. Ciekawe jak wygląda wyprzedzanie innego pojazdu, od którego utrzymuje się cały czas odstęp 100 metrów chyba wymaga wejście w inną czasoprzestrzeń.
3. zastanawia mnie jak to możliwe - bmw jedzie 140, inne pojazdy 120. jak to możliwe ze wjazd bmw przed jadące wolniej inne pojazdy zmusza ich kierowców do "gwałtownego" hamowania ? Piłeś ? Nie jedź.
Odpuszczę sobie dalszy offtop, to ni ten temat. O wypadkach wole gadać z tymi co mają o tym JAKIEKOLWIEK pojęcie, w tym doświadczenie, a zdziwisz się - mamy na tym forum całkiem sporo osób, które miały nieprzyjemne sytuacje.