Darek_Lodz
jeżeli oczekuje od biegłego profesjonalizmu to za dużo ?
Kopiowanie innej opinii i jej mała zmiana to wszystko na co stać biegłego?
Tacy powinni jak najszybciej odejść z tego zawodu. W opinii biegłego pomylono markę auta i moje imię/nazwisko, używając jakieś inne.
nie chodzi o nie zgadzanie się z tymi, co nie popierają mojej racji, zawsze chętnie gadam z osobami o innych poglądach, to rozwija. Niektórzy po prostu nie mają poglądów wcale.
Czy idealna pogoda, ciepło, słońce, suchy asfalt, brak jakiejkolwiek chmurki - to dobre warunki aby autostradą jechać 140 ? Czy to jednak warunki ciężkie?
Chyba mi nie powiesz że max 90 jest bezpieczną prędkością w takich okolicznościach. Przekracza to granice absurdu.
Wyjaśnij mi jeszcze, w jaki sposób zachowujesz odległość przód-tył od pojazdu który chcesz wyprzedzać? Jakbyś chciał mieć metr odległości od pojazdu wyprzedzanego, to go nigdy nie wyprzedzisz. Logiczne?
Jeżeli biegły myli wyprzedzanie z omijaniem - to znaczy że biegły jest profesjonalistą czy nie nadaje się do zawodu?
Nie do końca wiem, czy masz jakiekolwiek o tym pojęcie. Wystarczy mi opinia adwokata, który również przyznał że ilość błędów w tej opinii jest porażająca. Na tym zakończę, bo szkoda pisać dalej.