Pati Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Dziękuję wszystkim za wsparcie, Logan trzymaj się i łączę się z Tobą w bólu i to dosłownie, ech... 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Logan Opublikowano 20 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Dziękuję wszystkim za wsparcie, Logan trzymaj się i łączę się z Tobą w bólu i to dosłownie, ech...Zaryzykuję stwierdzenie: do zobaczenia na torze :-) BTW: dziś miałem być z moją lubą w miejscu, gdzie ją poznałem. Z racji wypadku zmieniła się lokalizacja, niemniej jednak od dziś nie mam już dziewczyny, tylko narzeczoną 8 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 No to GRATULACJE! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 jezu, Logan, 2 nieszczęścia w 1 czasie - wypadek i narzeczona a na poważnie, zdrówka i najlepszego PAti, też się kuruj oczywiście 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Gratuluję! 1 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Zaryzykuję stwierdzenie: do zobaczenia na torze :-) BTW: dziś miałem być z moją lubą w miejscu, gdzie ją poznałem. Z racji wypadku zmieniła się lokalizacja, niemniej jednak od dziś nie mam już dziewczyny, tylko narzeczoną Positive thinking moze skrocic terapie gratulacje ..... i udanego poszukiwania nowego sprzęta 1 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Szybkiego powrotu do zdrowia wam zycze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Niestety okazało się, że staw mostkowo-obojczykowy mam wysypany, poskładali mnie i jak dobrze pójdzie to wyjdę dzisiaj do domu, ale gipsior 4tygodnie :/ 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Niestety okazało się, że staw mostkowo-obojczykowy mam wysypany, poskładali mnie i jak dobrze pójdzie to wyjdę dzisiaj do domu, ale gipsior 4tygodnie :/ tak to bywa u mnie też na początku stwierdzili że tylko bark wybity a potem się okazało, że jeszcze jakiś guzek ramienny pęknięty zapytaj czy nie możesz zamiast gipsu ortezy mnie też najpierw zagipsowali a jak przyjechali po mnie Działkowy z Mihałem to zmienili mi na oddziale gips na ortezę ( tylko panowie musieli zapłacić za nią chyba 250 zł o ile dobrze pamiętam) 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Niestety okazało się, że staw mostkowo-obojczykowy mam wysypany, poskładali mnie i jak dobrze pójdzie to wyjdę dzisiaj do domu, ale gipsior 4tygodnie :/ ja dalej czekam na oddziale na składanie operacyjne. Ciesz się, ze jak wrócisz do domu, ja tu dalej będę. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) kontynuując z popredniego tematu http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3585511,wypadek-na-rewolucji-zderzenie-motocykla-z-volkswagenem-zdjecia,id,t.html bujdy totalne, kobieta jechała prawym pasem i postanowiła skręcić w lewo. nie odniosła obrażeń brat z pasażerką już w domu, skończyło się na siniakach i porządnym obiciu nogi pasażerki EDIT po raz kolejny zostałem utwierdzony w przekonaniu, że w pewnym wieku nie powinno się jeździć samochodem, bądź powinny być wprowadzone dodatkowe testy. sprawca wypadku ma 79 lat Edytowane 24 Września 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 79 lat? Co kieruje tymi ludźmi? Bo oni kierownicą to na pewno nie, tylko raczej ona nimi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watergate1910 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Maratońska/Wróblewskiego - jakieś 2 godz. temu. Motocyklista wjechał na skrzyżowanie na czerwonym. Na szczęście wszystko skończyło się niegroźnie: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3591257,wypadek-na-maratonskiej-motocyklista-wjechal-na-czerwonym-i-zderzyl-sie-z-seatem-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 pancerny Hornet auto trochę słabo wygląda 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Więcej szczęścia niż rozumu... Tam się puszką pogina zdrowo.... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Faktycznie jakiś "cud nad Wisłą" puszka wygląda jak by po niej koń przebiegł a Hornet cały, chyba kierownik ma dobrego anioła stróża albo jakiś supermen z niego jeszcze bez obrażeń w zasadzie. Z reguły wygląda to odwrotnie, niestety. Edytowane 29 Września 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker94 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 hahaha to trzeba mieć dopiero szczęście! Jakby każdy wypadek się tylko tak kończył to było by o wiele przyjemniej ... ;-) może kierownik powinien zagrać w lotka to był wygrał sporo ... jak ma tak ogromne szczęście .. 0 Cytuj "...a żyć możesz tylko dzięki temu za co mógłbyś umrzeć..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Kierownika dopiero tez napiernicza wiem z doświatczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 jak myślicie, podesłać dzisiejszy filmik do WRD => http://www.lodz.policja.gov.pl/content/view/5628/363/ dane pacjenta: Audi Q7 - KR 224RC w dniu 08/10/2014 o 08:40 51°47'21.6"N 19°19'14.8"Edodatkowo gość rozmawiał przez komórkę trzymaną w ręku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Na Twoim miejscu wysłałbym. Coś jest na rzeczy z tymi "królami" w SUVach i dużych furkach. Niemal każdego tygodnia mam jakąś przygodę, ostatnio dwa razy pod rząd w drodze do pracy goście z pełną świadomością zmieniają pas, zajeżdżając mi drogę i spychajać na sąsiednie lewoskręty (Włókniarzy, przed Wróblewskiego - Castorama po prawej). Podjeżdżam, pytam o co kaman:1) Odpowiedź z zeszłego tygodnia: "Nie widzisz, że jadę z dzieckiem z tyłu" (?!) 2) Odpowiedź z dzisiaj: Gość puka się w czoło, modnie ubrany gość po 40tcem, czerwony szaliczek na szyjce itp... Pytam się co robi, bo ja jadę do pracy i chcę dojechać. Odpowiedź: "mnie się dzisiaj bardzo spieszy". Zjeżdżam dalej na lewoskrętny pas, korek jak cholera, a ten pajac robi to samo z puszkami, tzn. z lewego pasa do jazdy na wprost, skręca w lewo we wróblewskiego... Chyba kompleks małego pyrtka w spodniach... Dużą furą trzeba nadrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 a wysyłaj co Ci szkodzi może sie na przyszłość nauczy pedał 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Co do SUVowych właścicieli - zaprzyjaźniony rowerzysta-street fighter podesłał: https://www.facebook.com/zlomnik/posts/10152729065874618 (nie trzeba mieć FB, żeby to przeczytać) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 ja bym wysyłał - ze względu na ten telefon. nienawidzę tego. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Kierowca w audi słusznie zakładał, że skoro nie migasz w lewo(czyli być może migasz w prawo a tego nie widzi) i poruszasz się wolno to zjeżdżasz z ronda w kierunku Aleksandrowa (na wprost). 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Mototomasz, bez urazy ale coś bredzisz. Jako instruktor czasem pomyśl zanim coś napiszesz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi