MaRRcin Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 podziękował, już zasysam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Linki nie działają 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 mi też nie działa. da się coś z tym zrobić ? chętnie bym ściągnął. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Działają Trochę długo się ładuje ale w końcu wchodzi stronka. Później wybieracie po prawej stronie ściągnij zip i macie na kompie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Filmik obrazujący to o czym była dyskusja. Jak robią to zawodowcy w ch... sytuacjach. https://www.youtube.com/watch?v=xzB6KSlD6ec Jak widać nie siedzą ciężkim dupskiem na siedzeniu, nie dusza kierownicy i pozwalają się motocyklowi wyszaleć . No bo niby jak tu zdusić 100+ KM Na moto trzeba być cały czas aktywnym co najlepiej widać po Marquezie (ten to dopiero odpier.... ) Takie małe rodeo 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 A dla mniej zaawansowanych motocyklistów: Zwróćcie uwagę na łokcie, ułożenie stóp, gdzie kursant patrzy i kiedy się podpiera... Jakość ujowa ale pachołek lepiej nie chce nagrywać 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 No to jeszcze przyznać się, co za tępa dzida, chyba płci pięknej, o 8:50 jechała Rzgowską przy placu Niepodległości na zielonej Kawie Ninja 250 z zółtym plecakiem? kurrrr jechałem z nią dzisiaj po Piłsudskiego, masakryczna babka jakaś. ta ninja taka poobijana i potrzaskana, nie ? bo płeć, kolor plecaka i moto się zgadzają. bardzo koniecznie chciała ze mną wygrać z pod świateł. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Pewno szanse zwąchała 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 ciężka sprawa bo nawet Glebie nie dała rady 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Filmik już się wrzuca na YT 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 no to ta sama co za nami leciała, jak potłuczona. zero pomyślunku na drodze. szkoda, że takie psują nam opinie. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Pierwsze mocniejsze hamowanie i jajecznica Niestety w Łodzi mało kto siedzi inaczej Jednak kamerka jest po uju... Czas pomyśleć o czymś lepszym 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Krzysiu co to było " nawet Glebie nie dała rady" ?!?! To chyba oczywiste to "nawet" było nie na miejscu,chyba że coś źle zrozumiałam Wiesz przecież że jak Czerwona Niunia chce to potrafi-w jej i swoim imieniu- poczułyśmy się urażone ..FOCH z przytupem.. A co do "ziemniaczanej dziewczyny" to dziwna jakaś na światłach ani bee ani mee tylko próbowała nas ścignąć :/ Edytowane 13 Maja 2014 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 dobre moto :riding: :riding: Tomasz w adidaskach sporo ludków lata , ale na tych pasach co odje..... ł :unsure: 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 prawda, ja do niej "cześć" a ona nic, tylko patrzy i ryczy tą swoją 250ccm... XD beka. GLEBA wybacz to słowo "nawet", chodziło mi o to, ze chciała mnie ścignąć - sprzęt ciut mocniejszy od Twojego, a goniła też Ciebie. nic nie chciałem ująć Twojej Czerwonej Niuni, ona bardzo fajnie jeździ dobra, koniec OT, bo nas Admin pobanuje 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ja nie wiem ile trzeba wam tłumaczyć, żeby nie umieszczać tu pierdół ! To motocyklowy wątek i dotyczy głównie naszej okolicy (woj.łódzkiego) i na prawdę nikomu nie potrzebne jest osądzanie i uwagi dot.motocyklisty z Wrocławia, Poznania itd. Posty usunięte gwoli ścisłości... 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Krzysiu, może ona jest jakimś słoikiem z Uzbekistanu albo, co gorsza, ze SosnoFca i nie szprecha po łódzku Ale widać, że typiara ma ułańską fantazję i... zapas ziemniaków do zimy 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 OTO CO ZOSTAŁO Z PIĘKNEJ KAWASAKI ZX10R W CARBONIE WYPADEK WCZORAJ NA DELLU 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 A wszystko przez CARBON 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Ale jak to się stało? Bo pewnie nie stał sobie grzecznie i nagle bumm ogień ... ktoś coś wie dokładniej ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Na asfalcie jest dziwna długa rysa pewno to jej wina 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Faktycznie wygląda jakby szlifem jechała na boku, zaczęło iskrzyć paliwo musiało się wydostać i c.d. powyżej. Ale tak się tylko domyślam może, ktoś coś wie konkretniej, bo tak drażni mnie widok chętnie bym się dowiedział jak tego uniknąć. Tym bardziej że myślę o Kawie ale to nie wygląda na wadę fabryczną . No i w tym wszystkim co z kierownikiem !? Edit: Znalazłem to: http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3440227,pozar-motocykla-przy-al-jozefiaka-strazacy-ugasili-pozar,id,t.html Edytowane 19 Maja 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Sprzęt nowy nie był. Skoro carbon to pewno nie bez powodu. Nie należy oceniać marki bo mógł być "naprawiany" na rożne sposoby. Co do Kawasaki jeździłem czterema sztukami i byłem zadowolony. Nie jednokrotnie pisali, że BMW po wypadku rozeszło się np. na trzy kawałki. Jak było sklejane w stodole przez "polaka" debila później fama o firmie idzie w świat. A po mimo tego dla mnie niema lepszej i bezpieczniejszej marki. 1 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Troszkę tu powiedzieli nie tak jeżeli chcecie się czegoś dokładnie na ten temat dowiedzieć to jego spytajcie bo on na tym motocyklu się wywalił https://www.facebook.com/bartek.kowalski.33483?fref=ts 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Troszke tu powiedzieli nie tak jeżeli chcecie się czegoś dokladnie na ten temat dowiedzieć to jego spytajcie bo on na tym motocyklu sie wywalił https://www.facebook.com/bartek.kowalski.33483?fref=ts Kapsel spoko nie dręczmy gościa pewnie teraz wk***wiony stara się odreagować i raczej nie chcę odpowiadać na pytania w stylu "Jak to się stało ?" Jak będzie pomykał czymś nowym to nam przy jakimś spocie opowie. Pozdro Edytowane 19 Maja 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi