Mavver Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) A oto mój zadziorny Fazerek. Wiem, że trochę późno, ale naszło mnie na fotki, a lepiej późno niż wcale http://fotozrzut.pl/zdjecia/7be927b9c1.jpg http://fotozrzut.pl/zdjecia/b4d857bf24.jpg Akcesoryjne siodło i wydeszek Akrapovica! Brzmi pięknie Edytowane 5 Września 2013 przez Mavver (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj „Żeby być motocyklistą nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny także olej w głowie” Zapraszam na mojego bloga: www.mankut.blog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Bardzo ładny egzemplarz Gratuluję 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 O Boże, gdzie Ty takiego szrota kupiłeś??? :-P hehe Świruje, fajne i zadbane moto <miałem okazję krótko testowac> ;-) Do zobaczenia wieczorem :-) LwG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Przepiękny fazerek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juanpablod Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Chyba kojarze maszyne. Nie jechales czasem w niedziele kolo polunia Rydza Smiglego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Bardzo zadbany egzemplarz, szerokości. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Jak na fazera to ładny A tak ogólnie brzydki, bo to fazer Edytowane 10 Września 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 A tak ogólnie brzydki, bo to fazer jak możesz, mnie też kiedyś się podobały :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Teraz kiedy ja się przesiadam na kawe to wszyscy fazery kupują Zacny sprzęt . 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Teraz kiedy ja się przesiadam na kawe to wszyscy fazery kupują Zacny sprzęt . czyli jaki z tego morał? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 czyli jaki z tego morał? Nikt nie lubi jeździć z "rudymi" ? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Nikt nie lubi jeździć z "rudymi" ? niee Yamaha jest Yamaha 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavver Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Chyba kojarze maszyne. Nie jechales czasem w niedziele kolo polunia Rydza Smiglego? Chyba nie, ale z tego co kojarzę, jest jeszcze jeden niemal identyczny Fazer w Łodzi 0 Cytuj „Żeby być motocyklistą nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny także olej w głowie” Zapraszam na mojego bloga: www.mankut.blog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 czy to Ty jechałeś Zachodnią z Centrum w kierunku Manu w piątek, 13 ? ;P okolice godziny 15-16 ;> 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barracuda Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 fazer to jak golf albo BMW dresa:)))))))))))))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ładny taki czyściutki miałem możliwość polatać takim fazerkiem i mam super zdanie na ten temat,wdzięczny sprzęt. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavver Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 czy to Ty jechałeś Zachodnią z Centrum w kierunku Manu w piątek, 13 ? ;P okolice godziny 15-16 ;> O ile to ty śmigałeś niebieskim kotem wtedy to tak, to byłem ja 0 Cytuj „Żeby być motocyklistą nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny także olej w głowie” Zapraszam na mojego bloga: www.mankut.blog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 fazer to jak golf albo BMW dresa:)))))))))))))) Masz cos do BMW ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 fazer to jak golf albo BMW dresa:)))))))))))))) Masz coś do FAZERÓW ??? ...faux pas par excellence 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) fazer to jak golf Zapomniałeś dodać 3'ka.. 1.8 w gazie.. Z BMW bym już nie przesadzał, Fazery aż tak brzydkie nie są, ot popularne tylko Edytowane 29 Września 2013 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Fajny Sam planuje takiego na nowy sezon z tym, że nowszy rocznik 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi