Paradise Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Witam mam pytanie Jest ktoś chętny pojeżdzić na motorkach do 50cc? dokładniej jakieś skutery motorowery itp ?? Prosiłbym o odp.Termin do ustalenia Edytowane 3 Września 2013 przez Paradise (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 A ja się dziwię że jeszcze nikt nie ustanowił działu dla pojemności 50-125 ccm, Mogli byście się organizować tam na spokojnie, tworzyć własne grupy przejazdowe, choćby na zloty, czy imprezy forumowe... czy omawiać sprawy mechaniki i inne związane z maszynami tej pojemności... Pogadaj z Suchym, pewnie nie będzie miał nic przeciwko temu... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ja właśnie pomyślałem, że można by nieco forum przebudować w sekcji zloty. Mianowicie Czwartkowe Spotkania Pod Centralem z tematu zmieniłbym na dział. I tam należałoby zrobić właśnie takie podfora, które dzieliłyby się na pojemności? Bo nie ma co ukrywać, że wszyscy razem to sobie nie pojeżdżą Chyba, że na jakiejś paradzie, ale to osobny temat. Kiedy byłyby już takie podfora w nowym dziale Czwartkowe.. to właśnie tak jak Regis pisze łatwiej byłoby to wszystko sobie ogarniać. A na pytanie czy Czwartkowe.. zasługują na miano działu? Oczywiście, że tak, ponieważ jest to jak najbardziej reprezentacyjna "impreza" forum 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paradise Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Nom nozna by bylo stworzyć grupe pod patronatem łódzkich i działać pojemnosciowo 50 cc także myślę ze propozycja jak najbardziej trafna kto ma chęć w czwartek na czwartkowy zlot podjechać skuterkami i motorkami do 50cc to coś ustalimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jak dla mnie okej, sam w końcu reprezentuję grupę 50ccm, lecz mam nadzieję, że na przyszły rok się to zmieni. Osobiście jeżdżę w czwartki na central i jakoś nie zmienia to nic, że mam "pięćdziesiątkę", ew. jak do Kruszowa lecą no to wiadomo, że nieco później dojeżdżam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paradise Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Krzysiek do zobaczenia jutro na centralu razem sobie smigniemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolka Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 można by wprowadzić również coś takiego, że np. zawsze w trzeci czwartek miesiąca jeździć wolniej, krajoznawczo, jak to się mówi i wtedy ustalić jakieś zasady, że max ileś tam i że wszyscy na wszystkich czekają itp. a po zakońćzeniu spotkania każdy jak woli, w swoją stronę. "Mniejsi" nie zostawaliby w tyle, a "więksi" mieliby luźniejszy przejazd, że tak to nazwę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Karolka, to co opisałaś, to jest normalna zasada jazdy w kolumnie... coś czego brakuje wśród Łódzkich grup forumowych 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Regis - a jeździłeś ostatnio z nami ? że mówisz o braku zasad jazdy ??!( bo jakoś Cię nie widziałam ...) http://motocykle-lodz.pl/topic/1324-jakich-dzia%C5%82%C3%B3w-brakuje-na-forum-a-kt%C3%B3re-s%C4%85-zb%C4%99dne/page-7#entry114904 poczytaj sobie tutaj Edytowane 6 Września 2013 przez Kwaśna (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A ja bym proponował spotkania 50cc np. w środy. Wtedy przybędzie sobie cała ekipa na mniejszych sprzętach i pojedzie swoim tempem dokąd będzie chciała. No i przy okazji skończy się marudzenie, że ktoś nie dawał rady dotrzymywać tempa w czwartki. Ew. admin by mógł zrobić subdomenę 'przedszkole.motocykle-lodz.pl' albo 'mini.motocykle-lodz.pl' i zrobić tam kopię forum dla skuterzystów, motorowerzystów i wszystkich innych, którzy jeżdżą słabszymi sprzętami. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Po wczorajszym spotkaniu stwierdzić muszę w obronie Łódzkich Zasad Jazdy w Kolumnie, że jest dobrze. Na miejscu znalazłem prowadzącego i zapytałem po prostu czy jest jakaś grupa "wolniejsza". Spytał ile mogę jechać. Powiedziałem, że około setki i dostałem zielone światło. Jazda była przyjemna i zgodna z ustalonymi zasadami 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Dales rade nawet z zakreconym kranikiem i bez ladowania:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Dales rade nawet z zakreconym kranikiem i bez ladowania:) Starałem się Mam już nowy regulator od Poloneza i zamierzam zrobić kontrolkę położenia kranika 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Po wczorajszym spotkaniu stwierdzić muszę w obronie Łódzkich Zasad Jazdy w Kolumnie, że jest dobrze. Na miejscu znalazłem prowadzącego i zapytałem po prostu czy jest jakaś grupa "wolniejsza". Spytał ile mogę jechać. Powiedziałem, że około setki i dostałem zielone światło. Jazda była przyjemna i zgodna z ustalonymi zasadami W kwestii sprostowania: - rozmawiałes ze mną - prowadzącym był @Suchy-wolk - prowadziłem wolniejsza grupę tylko do Strykowa, potem jechaliście wszyscy razem 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawłoś Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jeszcze w tym sezonie ja rownież mogę polatać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Starałem się Mam już nowy regulator od Poloneza i zamierzam zrobić kontrolkę położenia kranika Jesteś ostry!! szacunek :-) następnym razem muszę przyjrzeć się Twojej maszynie :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 W kwestii sprostowania: - rozmawiałes ze mną - prowadzącym był @Suchy-wolk - prowadziłem wolniejsza grupę tylko do Strykowa, potem jechaliście wszyscy razem Wybacz Muszę Was uprzedzić, że mam jedną wadę - dość wolno zapamiętuję imiona/nazwiska/pseudonimy Po prostu potrzebuję nieco więcej czasu niż "normalni" ludzie Jesteś ostry!! szacunek :-) następnym razem muszę przyjrzeć się Twojej maszynie :-) Oglądać można do woli Tylko nie wolno dotykać 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 S2nter, przez te kraniki i ładowania aż mi narobiłeś chęci żebym Jawą teraz wpadł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 S2nter, przez te kraniki i ładowania aż mi narobiłeś chęci żebym Jawą teraz wpadł Dajesz! 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 S2nter, przez te kraniki i ładowania aż mi narobiłeś chęci żebym Jawą teraz wpadł Ja wpadne JAWKĄ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 to ja mz wywlekę tylko ktoś musi mi plecak na akumulator od samochodu pożyczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 to ja mz wywlekę tylko ktoś musi mi plecak na akumulator od samochodu pożyczyć Czyżby szykowała się grupa zabytkowa? Użyj akumulatora z Hondy 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 można by wprowadzić również coś takiego, że np. zawsze w trzeci czwartek miesiąca jeździć wolniej, krajoznawczo, jak to się mówi i wtedy ustalić jakieś zasady, że max ileś tam i że wszyscy na wszystkich czekają itp. a po zakońćzeniu spotkania każdy jak woli, w swoją stronę. Sam jestem wolniejszy i jakoś nigdy nie każę nikomu na siebie czekać. Jak uciekną to dojadę a jak się zgubię to wrócę sam. I na pewno nie kazałbym całej grupie jeździć wolniej bo 2-3 osoby chcą pojechać i nie nadążają. Czwartek jest po to by się wyszaleć, niektórzy czekają na niego cały tydzień i to co piszesz to dla nich będzie herezja. Zrobić wolniejszą grupę i najlepiej w inny dzień, mi by to pasowało bo bym przyjeżdżał pod central 2 dni w tygodniu 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolka Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Tak tylko rzuciłam pomysłem i nie myślałam o 2-3 osobach a ok. 10+. Fakt faktem, nie wiem ile osób przyjeżdża pod central i z jakim nastawieniem Przepraszam, jeśli ktoś poczuł się urażony moją propozycją 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Czyżby szykowała się grupa zabytkowa? Użyj akumulatora z Hondy Raz w tym roku wpadłem Jawką na central, ale jak się zbierze większa grupa to będzie raźniej Tak tylko rzuciłam pomysłem i nie myślałam o 2-3 osobach a ok. 10+. Fakt faktem, nie wiem ile osób przyjeżdża pod central i z jakim nastawieniem Przepraszam, jeśli ktoś poczuł się urażony moją propozycją Przyjedź, cebrą daje się rade utrzymać przy wszystkich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi