Uka Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam, Mam na imię Łukasz.Jeżdżę motocyklem jedynej słusznej marki , w najładniejszym i najszybszym kolorze czyli żółtym Tak wyglądała pięć lat temu, teraz niestety chyba od słońca zaczął w niektórych miejscach prześwitywać czarny plastik .Wszyscy maja konto na FŁM mam i ja Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Aloha 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Widzę, że w końcu coś wymyśliłeś LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darka Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Hejka;) Żółty to taka bardziej sportowa odmiana złotego Ładna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Hejka, jedyny słuszny model, pozdrawiam. PS Ale niebieski jest szybszy Edytowane 2 Września 2013 przez sovteq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ale niebieski jest szybszy bo że ładniejszy nie trzeba wspominać Witaj! 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Strzała.... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witamy serdecznie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witaj Oczywiście, że kolory mają znaczenie dla szybkości, ponieważ im ciemniejszy, tym więcej promieniowania słonecznego pochłania, co oznacza więcej pochłoniętej energii, która zgodnie z Ósmą Zasadą Dynamiki Monty Pythona nadaje motocyklowi pęd, a tym samym znacznie poprawia osiągi 1 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 już czarną farbę do Fazera mam witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Cześć! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 ahoj kapitanie 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 haha, to dobrze, że kupiliśmy czarną kawę... xD p.s. ponoć najszybszy to czerwony... witaj 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFi Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 witaj czarny - najładniejszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Witaj 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 w najładniejszym i najszybszym kolorze czyli żółtym Witaj - wszystkie muchy twoje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi