Uka Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Witam, Mam na imię Łukasz.Jeżdżę motocyklem jedynej słusznej marki , w najładniejszym i najszybszym kolorze czyli żółtym Tak wyglądała pięć lat temu, teraz niestety chyba od słońca zaczął w niektórych miejscach prześwitywać czarny plastik .Wszyscy maja konto na FŁM mam i ja Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie. 1 Cytuj
JaRoD Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Aloha 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Martucha Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Widzę, że w końcu coś wymyśliłeś LwG 0 Cytuj
Darka Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Hejka;) Żółty to taka bardziej sportowa odmiana złotego Ładna 0 Cytuj
sovteq Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Hejka, jedyny słuszny model, pozdrawiam. PS Ale niebieski jest szybszy Edytowane 2 Września 2013 przez sovteq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Honda
Bliźniak Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
jabioka Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Ale niebieski jest szybszy bo że ładniejszy nie trzeba wspominać Witaj! 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Dann Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Strzała.... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Suchy-wolk Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Witamy serdecznie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
s2nter Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Witaj Oczywiście, że kolory mają znaczenie dla szybkości, ponieważ im ciemniejszy, tym więcej promieniowania słonecznego pochłania, co oznacza więcej pochłoniętej energii, która zgodnie z Ósmą Zasadą Dynamiki Monty Pythona nadaje motocyklowi pęd, a tym samym znacznie poprawia osiągi 1 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...
Thebestof78 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 już czarną farbę do Fazera mam witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Turboldz Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 ahoj kapitanie 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
kamaras Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 haha, to dobrze, że kupiliśmy czarną kawę... xD p.s. ponoć najszybszy to czerwony... witaj 0 Cytuj kamaras
Jędrzej Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Kwaśna Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 witaj czarny - najładniejszy 0 Cytuj
Banita666 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Witaj 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
Michallica Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 w najładniejszym i najszybszym kolorze czyli żółtym Witaj - wszystkie muchy twoje 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi