grhotto Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Witam wszystkich. Na imię mam Szymon, mam 25 lat i moja przygoda z motocyklami zaczęła się odkąd skończyłem 10 lat. Obecnie śmigam na Virago 1100, BMW R71 i KTMie 450EXC. Na forum wpadłem przez przypadek. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Trzy maszyny? Na bogato Witamy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
grhotto Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 tak naprawdę to 4 bo jestem w trakcie składania drugiej beemki 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Powitać, dobry zestaw! 0 Cytuj
Jędrzej Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
jabioka Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Siemka! 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Turboldz Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Powitać, to pewnie są problemy w decyzji czym by pośmigać w danym dniu 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
fred89 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Kto bogatemu zabroni hehe Niezły czteropak 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Siemano zapraszamy w czwartek pod central || 0 Cytuj
Bliźniak Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Dann Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Strzała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
s2nter Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Witaj Ładny składzik - pogratulować To czym przybywasz w ten czwartek? 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...
Thebestof78 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 cześć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Banita666 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Witam 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
Michallica Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Witam, R71 chetnie bym zobaczył tym bardziej jesli jest oryginalna. No i wreszczie ktos na BMW :-) 0 Cytuj
grhotto Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) No niestety oryginał to to nie jest bo jest to motocykl przerobiony z popularnej emki, ale... Zrobiony jest na oryginał czyli wąski zbiornik, błotniki itp. Chciałem motocykl w full wojskowej opcji czyli z koszem, podstawą na karabin maszynowy, sakwami, hakiem, wózkiem amunicyjnym... Generalnie z emy została tylko rama. Natomiast teraz jestem w trakcji składania ori BMW Postaram się zrobić w najbliższym czasie prezentację mojego motocykla, jakieś fotki itp Edytowane 3 Września 2013 przez grhotto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Darka Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 z koszem, podstawą na karabin maszynowy, sakwami, hakiem, wózkiem amunicyjnym... ... i weź mu powiedz, że Ci się motocykl nie podoba... ech... strach się bać 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi