Paradise Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Witam FŁM Mam na imię Sebastian i mam 16 lat. Ten sezon jest moim pierwszym sezonem lecz na pewno nie ostatnim. Śmigam skuterem Kymco.Jest to mój pierwszy skuterek lecz czekam na odpowiedni wiek i myślę nad czymś większym Do zobaczenia na drogach :-) Edytowane 1 Września 2013 przez Paradise (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 witaj, oby jak najszybciej coś większego, masz już coś konkretnego na myśli??? 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paradise Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Myślę że na początek R1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Hej, nono R1 to w sam raz na początek A może gixer litrowy 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 albo hayjka od razu...... ;P 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paradise Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Narazie takiego wieku na takie moto nie mam dlatego zdecydowałem się na kupno skuterka żeby czymś się w jeździć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witaj Jakaż ta ironia bywa piękna, a jakże często niezauważana Szerokiej drogi 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 taka mnie refleksja naszła, że niedługo młodzież przejmie forum... Siemka! 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witaj Marta- a ile Ty wiosenek masz bo ja 25 i też się czuje jak "młodzież" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ja mam 12, więc jeszcze dziecko... 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Cześć 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Cześć i przemyśl na spokojnie bo masz czas z tym kupnej R1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Cześć! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFi Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Powitać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 R1 to lepiej wybrać po doświadczeniu z kilkoma 600 Witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Ja mam 12, więc jeszcze dziecko... Haha to już wiadomo kto będzie przodownikiem tej młodzieży ;-) witamy Edytowane 2 Września 2013 przez Gucio1989 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darka Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 To tylko ja tu po osiemnastce jestem?? Oj, ta dzisiejsza młodzież! Motórów im się zachciało! Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Pronto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi