Skocz do zawartości

Wizyta W Domu Dziecka

salat

Rekomendowane odpowiedzi

to po lewo jest stacja (jeżeli do centrum jechałeś)

na prawo znalazłem jakiegoś lukoila - na szczęście rezerwy miałem jeszcze kilka litrów więc tragedii nie było :smile:

Dzieki wielkie wszystkim za udział w imprezce, dzieciaki były zadowolone i uśmiechnięte.

Niesamowitą atrakcją była wizyta GoldWinga myślę że dla wujków wcale nie mniejszą niż dla dzieciaków. Niektórych mogą jutro trochę plecy boleć od noszenia dIeciaków na "barana" ale w nagrodę dostaliśmy masę uśmiechów.

Raz jeszcze dziękuję wszystkim za udział i do następnego razu

Pogratulować pomysłu organizatorą... mam nadzieje że choć przez chwile dzieciaki zapomniały gdzie się znajdują. Następnym razem będę lepiej przygotowany i zaplanuje sobie wiecej czasu.

Salat... Nice :biggrin:

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Dzięki za organizację chłopaki. Brawa dla tych najwytrwalszych, którzy grzecznie spełniali życzenia dzieciaków od rana do samego wieczora (Salat, Krzysiek).

Dzieciaki miały z pewnością wielką frajdę i ciekawie spędzoną sobotę!

Pozdro i do zobaczenia!

braFF

Napewno musi być impreza pod koniec października bo będzie się kończył konkurs fotograficzny dla dzieciaków, o wszystkim będę informował na forum

potrzebny jakiś dobry informatyk. Mam gdzieś starego peceta w częściach, trzeba by tylko troszkę pamięci podrzucić, zainstalować system i była by radocha (nagroda?) tylko nie wiem, czy dzieciaki już nie śmigają na laptopach :biggrin: i co dyrekcja na to - salat - zorientujesz się ?

kamaras

ccm250.png

Napisz mi na PW co to za komp, co w nim jest, a czego brakuje. Co prawda dzieciaki mają komputer ale od przybytku głowa nie boli, lapków dzieciaki nie mają z bardzo prostej przyczyny, niestety da się je w prosty sposób wynieść i opitolić pod szkołą.........

Salat, przerabialiśmy ten temat z Wychowawcami i stanowczo odradzali takie posunięcia ( mam na myśli kompa ). DD ma kompy od firm które u siebie wymieniają sprzęt, więc nie potrzebują więcej. A co do kompa dla dzieciaków, to potrafią z nich ginąć części, dzieciaki wykradają i sprzedają je gdzie popadnie. Zresztą Salat o tym wiesz doskonale, nie raz gadaliśmy z Dyrektorem... Więc Kompy odpadają... Ale można pomyśleć i przekazać sprzęt gdzieś indziej, poza domem dziecka jest wiele innych instytucji tego typu, które raczej nie śmierdzą groszem i mogą potrzebować, a jak komuś w domu zalega, to chyba lepiej żeby się komuś przydało...

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

He o kogo pytasz bo jeśli o człowieka który był ze mną od samego początku do końca to Scyzer (Romet 250) do końca był jeszcze Tiumph Tiger ale niestety nie pamietam nicka ;( sorki

@Regis ja dokładnie wiem jakie jest nastawienie dyrektora do darów w postaci kompów natomiast z racji właśnie na "płynność rynkową" podzespołów zapasik zakamuflowany u dyrektora tudzież u Martyna nikomu by nie zaszkodził dlatego zacnej inicjatywy nie duszę w zarodku ;)

W galerii są zdjęcia z imprezki oczywiście jak zwykle zdjęć jest sporo więcej ale musimy uważać na publikowanie twarzy dzieciaków bo nie wszyscy rodzice godzą się na to 

Edytowane przez salat (wyświetl historię edycji)