Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę.Ile będzie dzieci w tą sobotę ?

Między 12 a 20 trudno dokładnie powiedzieć ile pojedzie do rodzców

Opublikowano (edytowane)

Kapsel jestem za. Proponuje statoil (róg Rzgowskiej i Strażackiej) jako miejsce startu. Tylko o której godz?

Róg al. Piłsudskiego a al. M.E. Śmigłego-Rydza .

Może lepiej tutaj bo ja mam bliżej a ty pewno po drodze godz: taka bo ja chcę na motoweteranbazar z rana jechac więc jaka? do ja nie wiem.

Edytowane przez Kapsel (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Róg al. Piłsudskiego a al. M.E. Śmigłego-Rydza .

Może lepiej tutaj bo ja mam bliżej a ty pewno po drodze godz: taka bo ja chcę na motoweteranbazar z rana jechac więc jaka? do ja nie wiem.

Umówmy się tak że godz przed wyjazdem daj mi znać na tel 608824832 to ja sie ogarnę i będę czekał na Piłsudskiego. Edytowane przez swierszczu (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Będę.Ile będzie dzieci w tą sobotę ?

Doprecyzowałem z dyrektorem, w sobotę będzie max 14 dzieciaków

Opublikowano

A co z jakimiś upominkami? Robimy zrzutę czy każdy w swoim zakresie... to moje pierwsze takie spotkanie i nie wiem jak mam się przygotować. Wiem na pewno że wzmę motór:-)

Opublikowano

salat to na którą tam trzeba byc ?

Opublikowano

Ja bendę między 10 a 11. Myślę że od 11 można się zbierać, najważniejsze żeby miał kto posiedziec do ok 19, żeby w sumie cały dzień były motory w domu dziecka :smile:

Opublikowano

ja postaram się wpaść i jakiś dodatkowy kask zabrać ;)

:doofywave:
Opublikowano

Elfeti,akurat nie to było powodem...

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Opublikowano

Ja mogę niestety dopiero od 16tej. Ale zrobię wszystko by się pojawić.

Opublikowano

Super, a kto będzie przed południem znaczy poza mną?

Opublikowano

Umówmy się tak że godz przed wyjazdem daj mi znać na tel 608824832 to ja sie ogarnę i będę czekał na Piłsudskiego.

To gdzieś tak około 14:00 zadzwonie okej?

Opublikowano

Postaram się być jak się pozbieram koło tej 11

Opublikowano

Ja też będę od 11 tylko muszę tam trafić

Opublikowano

Też postaram się być jak najwcześniej.

Opublikowano

Salat, Krisu ma nasze graty, w tym kask mój i Yumii, więc jak potrzebujecie więcej skorup, to po prostu weź od niego...

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Opublikowano

Mam nadzieję, że dzieciaki były zadowolone i choć trochę przynieśliśmy im rozrywki i radości. Pozdrowienia Dla wszystkich wujków i Cioć  B)

Opublikowano

Uśmiech dzieciaków bezcenny  , pozdro stryjku :biggrin:

Opublikowano

Atmosfera fajna, dzieciaki wozone mam nadzieje ze podolalem. Pamiatkowe koleczko na boisku zostawione ( obym nie mial przechlapane nastepnym razem). Do nastepnego

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Opublikowano

Było fajnie :P Jak wracałem to na pierwszych światłach zabrakło mi paliwa :biggrin: