Zontey Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 to po lewo jest stacja (jeżeli do centrum jechałeś) na prawo znalazłem jakiegoś lukoila - na szczęście rezerwy miałem jeszcze kilka litrów więc tragedii nie było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Dzieki wielkie wszystkim za udział w imprezce, dzieciaki były zadowolone i uśmiechnięte. Niesamowitą atrakcją była wizyta GoldWinga myślę że dla wujków wcale nie mniejszą niż dla dzieciaków. Niektórych mogą jutro trochę plecy boleć od noszenia dIeciaków na "barana" ale w nagrodę dostaliśmy masę uśmiechów. Raz jeszcze dziękuję wszystkim za udział i do następnego razu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) Dawaj Foty i coś czuję, że jutro się nie podniosę ale co tam Edytowane 7 Września 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Foty będą w poniedziałek bo muszę odfiltrować to co dzciaki w trawe i w niebo wystrzelały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ból pleców przejdzie... najważniejsze że dzieci zadowolone z wizyty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 No Rraczej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Pogratulować pomysłu organizatorą... mam nadzieje że choć przez chwile dzieciaki zapomniały gdzie się znajdują. Następnym razem będę lepiej przygotowany i zaplanuje sobie wiecej czasu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Salat... Nice 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dzięki za organizację chłopaki. Brawa dla tych najwytrwalszych, którzy grzecznie spełniali życzenia dzieciaków od rana do samego wieczora (Salat, Krzysiek). Dzieciaki miały z pewnością wielką frajdę i ciekawie spędzoną sobotę! Pozdro i do zobaczenia! braFF 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Hmm no okeey (Btw Salat i Krzysiek to 1 osoba) Salat kiedy następna wizyta? Edytowane 8 Września 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Napewno musi być impreza pod koniec października bo będzie się kończył konkurs fotograficzny dla dzieciaków, o wszystkim będę informował na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 potrzebny jakiś dobry informatyk. Mam gdzieś starego peceta w częściach, trzeba by tylko troszkę pamięci podrzucić, zainstalować system i była by radocha (nagroda?) tylko nie wiem, czy dzieciaki już nie śmigają na laptopach i co dyrekcja na to - salat - zorientujesz się ? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Napisz mi na PW co to za komp, co w nim jest, a czego brakuje. Co prawda dzieciaki mają komputer ale od przybytku głowa nie boli, lapków dzieciaki nie mają z bardzo prostej przyczyny, niestety da się je w prosty sposób wynieść i opitolić pod szkołą......... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Salat, przerabialiśmy ten temat z Wychowawcami i stanowczo odradzali takie posunięcia ( mam na myśli kompa ). DD ma kompy od firm które u siebie wymieniają sprzęt, więc nie potrzebują więcej. A co do kompa dla dzieciaków, to potrafią z nich ginąć części, dzieciaki wykradają i sprzedają je gdzie popadnie. Zresztą Salat o tym wiesz doskonale, nie raz gadaliśmy z Dyrektorem... Więc Kompy odpadają... Ale można pomyśleć i przekazać sprzęt gdzieś indziej, poza domem dziecka jest wiele innych instytucji tego typu, które raczej nie śmierdzą groszem i mogą potrzebować, a jak komuś w domu zalega, to chyba lepiej żeby się komuś przydało... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Salat to kto był z Tobą do końca w sobotę? Pzdr, braFF 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) He o kogo pytasz bo jeśli o człowieka który był ze mną od samego początku do końca to Scyzer (Romet 250) do końca był jeszcze Tiumph Tiger ale niestety nie pamietam nicka ;( sorki @Regis ja dokładnie wiem jakie jest nastawienie dyrektora do darów w postaci kompów natomiast z racji właśnie na "płynność rynkową" podzespołów zapasik zakamuflowany u dyrektora tudzież u Martyna nikomu by nie zaszkodził dlatego zacnej inicjatywy nie duszę w zarodku W galerii są zdjęcia z imprezki oczywiście jak zwykle zdjęć jest sporo więcej ale musimy uważać na publikowanie twarzy dzieciaków bo nie wszyscy rodzice godzą się na to Edytowane 9 Września 2013 przez salat (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Fajne foty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Salat, czyli pomyliłem, miałem na myśli nie Ciebie (Krzyśka) a Scyzera tygrysem byłem ja. Fajne zdjęcia. Pzdr, braFF 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 I wszystko jasne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi