salat Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Będę.Ile będzie dzieci w tą sobotę ? Między 12 a 20 trudno dokładnie powiedzieć ile pojedzie do rodzców 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Kapsel jestem za. Proponuje statoil (róg Rzgowskiej i Strażackiej) jako miejsce startu. Tylko o której godz? Róg al. Piłsudskiego a al. M.E. Śmigłego-Rydza . Może lepiej tutaj bo ja mam bliżej a ty pewno po drodze godz: taka bo ja chcę na motoweteranbazar z rana jechac więc jaka? do ja nie wiem. Edytowane 5 Września 2013 przez Kapsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Róg al. Piłsudskiego a al. M.E. Śmigłego-Rydza . Może lepiej tutaj bo ja mam bliżej a ty pewno po drodze godz: taka bo ja chcę na motoweteranbazar z rana jechac więc jaka? do ja nie wiem. Umówmy się tak że godz przed wyjazdem daj mi znać na tel 608824832 to ja sie ogarnę i będę czekał na Piłsudskiego. Edytowane 5 Września 2013 przez swierszczu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Będę.Ile będzie dzieci w tą sobotę ? Doprecyzowałem z dyrektorem, w sobotę będzie max 14 dzieciaków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 A co z jakimiś upominkami? Robimy zrzutę czy każdy w swoim zakresie... to moje pierwsze takie spotkanie i nie wiem jak mam się przygotować. Wiem na pewno że wzmę motór:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jak Ty wezmiesz motor to ja wezme kask :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 salat to na którą tam trzeba byc ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja bendę między 10 a 11. Myślę że od 11 można się zbierać, najważniejsze żeby miał kto posiedziec do ok 19, żeby w sumie cały dzień były motory w domu dziecka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 ja postaram się wpaść i jakiś dodatkowy kask zabrać ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Elfeti,akurat nie to było powodem... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja też będę z dwoma kaskami. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja mogę niestety dopiero od 16tej. Ale zrobię wszystko by się pojawić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Będziemy po 16:00 LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 6 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Super, a kto będzie przed południem znaczy poza mną? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Umówmy się tak że godz przed wyjazdem daj mi znać na tel 608824832 to ja sie ogarnę i będę czekał na Piłsudskiego. To gdzieś tak około 14:00 zadzwonie okej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Postaram się być jak się pozbieram koło tej 11 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja też będę od 11 tylko muszę tam trafić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Też postaram się być jak najwcześniej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Salat, Krisu ma nasze graty, w tym kask mój i Yumii, więc jak potrzebujecie więcej skorup, to po prostu weź od niego... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Atmosfera jak zwykle sympatyczna dzieciaki po wożone myślę że bardzo zadowolone bo uśmiech im nie schodził z twarzy myślę że imprezka udana w 100 % pozdrawiam i do następnej 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Mam nadzieję, że dzieciaki były zadowolone i choć trochę przynieśliśmy im rozrywki i radości. Pozdrowienia Dla wszystkich wujków i Cioć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Uśmiech dzieciaków bezcenny , pozdro stryjku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Atmosfera fajna, dzieciaki wozone mam nadzieje ze podolalem. Pamiatkowe koleczko na boisku zostawione ( obym nie mial przechlapane nastepnym razem). Do nastepnego 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Było fajnie Jak wracałem to na pierwszych światłach zabrakło mi paliwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 to po lewo jest stacja (jeżeli do centrum jechałeś) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi