BykuOCW Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Przyznaj, że kupiłeś Kawe, bo nie starczyło na Yamahe xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Siwy ja tu widze że ludzie w ogóle nie szanują porządnej japońskiej marki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif TAK DALEJ BYĆ NIE MOŻE! Albo będą nas szanować albo będą się nas BAĆ http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/tomato.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 dla mnie yamaha to instrumenty jak pianino fortepian a dobry motor to Kawa bo to ona stawia cie na nogi co rano ;)jamacha jest zawsze na końcy w skali popularności i osiągów to po co mi stojak do pokoju jak mogę mieć choinkę 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Zabrzmiało groźnie ;D Nawet miałem kiedyś Kawasaki i nie było takie złe No ale, jak zacząłem przygodę R1 to postanowiłem zostać przy tej marce Widzisz Yamaha robi fortepiany a Kawasaki?? Kosa spalinowa Kawasaki KBH 35A to ekonomiczna, wygodna i łatwa w obsłudze kosa do cięższych prac przydomowych. Silnik urządzenia utrzymuje wysoki stały moment obrotowy nawet przy niskich obrotach silnikach, system rozruchu silnika gwarantuje bezproblemowe odpalanie. Solidnie zbudowany silnik gwarantuje niezawodną pracę w każdych warunkach. Silnik Kawasaki Typ silnika 2-suwowy Moc silnika 2,0 KM Pojemność silnika 34,4 cm³ Uchwyt podwójny Średnica wałka 7,0 mm Grubość żyłki 2,4 mm Pojemność zbiornika paliwa 0,8 L Waga 7,6 kg Gwarancja 2 lata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 miałem kiedys yamahe ale uznałem ze czas na męski motocykl a to może dać tylko Kawasaki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Kupię sobie Kawasaki.Kosiarkę Kawasaki, jak pokoszę, dam recenzję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 byku to ty palisz takie białe fajeczki R1 nigdy by nie zajarał takiej to znaczy że kończysz i używasz coraz słabszych aż pożucisz ostatecznie bo jak masz się męczyć R1 to daj spokój w ogóle przesiądź sie na skuter tam nawet prawka nie trzeba i wypić możesz jak jedziesz bo kto zatrzyma balkonik na kółkach 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Ja nie palę i nie zapalę :PTak mówisz na Yamahę, a wiesz jaki motocykl występuje w sygnaturze pod Twoimi postami ??:PTo ja Cie oświecę !! YAMAHA R1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 uważam to za niedopatrzenie a nie za celowe działanie na szkodę Kawasaki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 a ja uważam to, za syndrom posiadacza Kawasaki, który marzy o Yamasze ;DDobra Panowie, koniec tego nabijania postów, idę spać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 idziesz bo w polskim słowniku nie ma nic na litere Y idz spać przemyśl to co napisałeś i proś moda o łagodny wymiar kary 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Chciałem Ci tylko powiedzieć, że zarówno Główny Administrator czyli Suchy jeździ Yamahą, oraz Moderator czyli Scoti też jeździ Yamahą Także mam prawo po mojej stronie ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 bo oni w końcu zdadzą sobie sprawę że już koniec z damskimi popierdułkami i trza wsiąść na prawdziwy motor czyt.(kawasaki) 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Błądzić jest rzeczą ludzką, ważne jest aby się w porę opamiętać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 tylko później już nie ma rozgrzeszenia i trzeba pozostać na początku łańcucha mechanicznego czyli przy jamaszce 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 witaj;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 witaj (; 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi