Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

KrzysztoFu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie yamaha to instrumenty jak pianino fortepian a dobry motor to Kawa bo to ona stawia cie na nogi co rano ;)jamacha jest zawsze na końcy w skali popularności i osiągów to po co mi stojak do pokoju jak mogę mieć choinkę

007.gif

Opublikowano

Zabrzmiało groźnie ;D

Nawet miałem kiedyś Kawasaki i nie było takie złe :P

No ale, jak zacząłem przygodę R1 to postanowiłem zostać przy tej marce ;)

Widzisz Yamaha robi fortepiany a Kawasaki??

Kosa spalinowa Kawasaki KBH 35A to ekonomiczna, wygodna i łatwa w obsłudze kosa do cięższych prac przydomowych. Silnik urządzenia utrzymuje wysoki stały moment obrotowy nawet przy niskich obrotach silnikach, system rozruchu silnika gwarantuje bezproblemowe odpalanie. Solidnie zbudowany silnik gwarantuje niezawodną pracę w każdych warunkach.

Silnik

Kawasaki

Typ silnika

2-suwowy Moc silnika

2,0 KM Pojemność silnika

34,4 cm³ Uchwyt

podwójny Średnica wałka

7,0 mm Grubość żyłki

2,4 mm Pojemność zbiornika paliwa

0,8 L Waga

7,6 kg Gwarancja

2 lata

Opublikowano

miałem kiedys yamahe ale uznałem ze czas na męski motocykl a to może dać tylko Kawasaki :riding:

Opublikowano

byku to ty palisz takie białe fajeczki R1 nigdy by nie zajarał takiej to znaczy że kończysz i używasz coraz słabszych aż pożucisz ostatecznie bo jak masz się męczyć R1 to daj spokój w ogóle przesiądź sie na skuter tam nawet prawka nie trzeba i wypić możesz jak jedziesz bo kto zatrzyma balkonik na kółkach ;)

007.gif

Opublikowano

Ja nie palę i nie zapalę :PTak mówisz na Yamahę, a wiesz jaki motocykl występuje w sygnaturze pod Twoimi postami ??:PTo ja Cie oświecę !! YAMAHA R1

Opublikowano

a ja uważam to, za syndrom posiadacza Kawasaki, który marzy o Yamasze ;DDobra Panowie, koniec tego nabijania postów, idę spać :P

Opublikowano

idziesz bo w polskim słowniku nie ma nic na litere Y idz spać przemyśl to co napisałeś i proś moda o łagodny wymiar kary ;)

007.gif

Opublikowano

Chciałem Ci tylko powiedzieć, że zarówno Główny Administrator czyli Suchy jeździ Yamahą, oraz Moderator czyli Scoti też jeździ Yamahą :P Także mam prawo po mojej stronie ;D

Opublikowano

bo oni w końcu zdadzą sobie sprawę że już koniec z damskimi popierdułkami i trza wsiąść na prawdziwy motor czyt.(kawasaki)

007.gif

Opublikowano

Błądzić jest rzeczą ludzką, ważne jest aby się w porę opamiętać :decayed:

Opublikowano

tylko później już nie ma rozgrzeszenia i trzeba pozostać na początku łańcucha mechanicznego czyli przy jamaszce

007.gif

• 4 miesiące temu...