Skocz do zawartości

KrzysztoFu

KrzysztoFu

Rekomendowane odpowiedzi

Siwy ja tu widze że ludzie w ogóle nie szanują porządnej japońskiej marki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif TAK DALEJ BYĆ NIE MOŻE! Albo będą nas szanować albo będą się nas BAĆ :whip:http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/tomato.gif

dla mnie yamaha to instrumenty jak pianino fortepian a dobry motor to Kawa bo to ona stawia cie na nogi co rano ;)jamacha jest zawsze na końcy w skali popularności i osiągów to po co mi stojak do pokoju jak mogę mieć choinkę

007.gif

Zabrzmiało groźnie ;D

Nawet miałem kiedyś Kawasaki i nie było takie złe :P

No ale, jak zacząłem przygodę R1 to postanowiłem zostać przy tej marce ;)

Widzisz Yamaha robi fortepiany a Kawasaki??

Kosa spalinowa Kawasaki KBH 35A to ekonomiczna, wygodna i łatwa w obsłudze kosa do cięższych prac przydomowych. Silnik urządzenia utrzymuje wysoki stały moment obrotowy nawet przy niskich obrotach silnikach, system rozruchu silnika gwarantuje bezproblemowe odpalanie. Solidnie zbudowany silnik gwarantuje niezawodną pracę w każdych warunkach.

Silnik

Kawasaki

Typ silnika

2-suwowy Moc silnika

2,0 KM Pojemność silnika

34,4 cm³ Uchwyt

podwójny Średnica wałka

7,0 mm Grubość żyłki

2,4 mm Pojemność zbiornika paliwa

0,8 L Waga

7,6 kg Gwarancja

2 lata

byku to ty palisz takie białe fajeczki R1 nigdy by nie zajarał takiej to znaczy że kończysz i używasz coraz słabszych aż pożucisz ostatecznie bo jak masz się męczyć R1 to daj spokój w ogóle przesiądź sie na skuter tam nawet prawka nie trzeba i wypić możesz jak jedziesz bo kto zatrzyma balkonik na kółkach ;)

007.gif

• 4 miesiące temu...