Konrad85 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A możesz zapodać jakieś namiary ?? Sam myślałem o HJC bo w przeciwieństwie do AGV te pasują na moją głowę. Z drugiej strony też bym tych HJC tak nie demonizował, Lorenzo wyjeba.... się przy ponad 200 łamiąc obojczyk lub wyginając płytki tytanowe a w głowę nic mu się nie stało żeby nie było OT namiary na porównania i testy masz na PW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anula Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Shark jest ok, ja jestem zadowolona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Hej też mam Sharka jestem zadowolona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ja polecam budowlany lub rowerowy, przy 200 kh niema znaczenia ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Hej też mam Sharka jestem zadowolona Shark jest ok, ja jestem zadowolona A z jakiego modelu korzystacie? Przez parę tygodni korzystałem z Naxy to po przesiadce na S600 odczuwam że do 100km/h Naxa był cichszy ale przy 140 huczało w nim aż miło a o wyższych prędkościach wolę nie myśleć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi