jurczas Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Potrzebny garaż na zimę samochód + motocykl wrzesień marzec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zależy w kt części Łodzi? Jakby co to na traktorowej bym cos miał.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurczas Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 moze być traktorowa chce wstawic i do wiosny niech stoi Jaka lokalizacja i za ile? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ja mam na radogoszczu, jak jesteś zainteresowany to dzwoń. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ja mam na radogoszczu, jak jesteś zainteresowany to dzwoń. ja na chojnach jakby co:-) dzwon, dogadamy sie.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurczas Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 ja na chojnach jakby co:-) dzwon, dogadamy sie.. ok odezwe sie niebawem tylko szzceka po wypadku mi dojdzie bo mówie niewyraźnie jeszcze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam, też poszukuję w okolicy Atlas-areny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Jakby ktos potrzebowal przezimować moto mam miejsca na jakies x3 moto w Konstantynowie w garazu u moich rodziców. Jakby co pw. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 mam dużo wolnego miejsca na przezimowanie moto - Łódź Górna- pytania kierować na Pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 To może i ja będę potrzebował... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 ja mam też przy CZMP miejsce na jakieś 2 sztuki jeszcze 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Na prośbę znajomego umieszczam info, że jest garaż z kilkoma miejscami na motocykle w okolicach Kniaziewicza. Miesięczny koszt to 50 zł. W razie pytań dzwońcie 509 108 722. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wagon Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Dwa miejsca znajdą się w centum okolice placu Wolności pisać nie krępować się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 siemanko ja mam miejsce na kilka moto w centrum radiostacja. Tylko na spoczynek do wiosny jak coś dzwonić 884 60 66 44 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Kilka wolnych miejsc na zimowanie motocykla.70 m ogrzewany garaż mieszczący się na prywatnym terenie ( dom jednorodzinny )Lokalizacja to Bałuty okolice rogu ul. Wycieczkowej z ul. Wypoczynkową.Ceny ok 50 PLN/m-c - właściwą kwotę negocjujecie samiW garażu jest prąd, będzie także możliwość podładowania akumulatoraW razie pytań proszę dzwonić do właściciela garażu 696-451-424 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi