WiTuF4 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Siemano ! Dzisiaj mam zaszczyt Wam pokazać niedawno zakupioną perełkę (kupiona na początku tego sezonu) jaką jest Derbi Senda X-Treme 2007 Senda aktualnie lata na takim setupie : -Cylinder Airsal 70 Sport ;D -tuningowy, kompletny wydech Conti CHR z karbonową końcówką -Filtr powietrza Polini Air Box -Boost Bottle Malossi MASCI Viton -Lusterko STR8 F1 Style -Spojler tylny z lampą LED Revo -Plastiki SMT biała perła -kierownica z poprzeczką Eco -Manetki Hebo -Przełożenia 14/48 Także Derbi dość mocno doinwestowana na tym setupie zrobione 6450 km ,przebieg ogólny 11500 km ,a na nowym silniku 9750 km Plany na nowy sezon są ,ale nie zdradzę powiem tylko że jak wyjdzie to będzie grubo ! Poniżej fotki napiszcie co byście zmienili i jak Wam się podoba . Pozdro 0 Cytuj Moja Derbi Senda X-Treme 2007 Sport :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Fajna maszynka, tylko mocy brak, bo w 125 to już jeździ fajnie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiTuF4 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Fajna maszynka, tylko mocy brak, bo w 125 to już jeździ fajnie Trochę brak na razie v-max około 110 km licznikowe a GPS pokazał 104 km/h ,plany żeby po zimie pojechał 130 z przyzwoitym przyspieszaniem to Senda w 125 dogonię i wyprzedzę Już nie spamuje 0 Cytuj Moja Derbi Senda X-Treme 2007 Sport :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Fajne fotki. Moto po zmianach wizualnych prezentuje sie o niebo lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ten co fotograf A co do moto to wygląda bardzo fajnie 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Sesja zdjęciowa godna profesjonalisty Piękna maszyna :-) 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiTuF4 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 A dziękuje dziękuje chłopaki Chyba wszyscy dążymy aby nasze maszyny były perfekcyjne 0 Cytuj Moja Derbi Senda X-Treme 2007 Sport :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Piękna Senda też taką posiadałem jeszcze 2 miesiące temu . Lewa ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ogólnie ciekawe zdjęcia:) Motocykl fajny podoba mi się jak podrośniesz kupisz coś większego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi