bercikoski Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nie wiem czy słyszeliście/czytaliście: Niepojęte dla mnie jest, jak mogli się tak dać zrobić w bambuko... 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 a jak to zrobili? teraz to strach na parkingu strzeżonym trzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ktoś przyszedł do salonu ze skradzionym dowodem osobistym i wziął Dukata na jazdę próbną - widać mu się bardzo sprzęt spodobał... 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ale to nie sprawdzili nawet zdjęcia czy to ten jegomość? A może to była śliczna Pani? A tak na serio to niezłe jaja.. Niech złapia i ręce poucinają! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 chyba nie złapią, Ducati słynie z dobrego Vmax 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tłumaczą się, że człowiek był podobny do tego ze zdjęcia w dowodzie. Ciekawe są też ich opowieści o tym, że złodziej był sprytny, bo przyszedł w czapce i ustawiał się tyłem do kamer... Dla mnie całe zajście jest nieco absurdalne... 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 nie zdziwiłbym się gdyby któryś z pracowników znał klienta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Chyba prawko też mu kontrolowali,nom chyba że razem z dowodem było lewe 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=599909116719641&set=a.472921466085074.107418.312456798798209&type=1&theater Pod powyższym linkiem Liberty Motors opisał kilka szczegółów. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Hmm a człowiek zbiera odkłada na motocykl a tu wystarczy wziąć moto na "przejażdżkę" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Słyszałem coś ostatnio o tym, że można na jazdy testowe wziąć H-D w naszym łódzkim Liberty Motors ...I w stronę zachodzącego słońca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Gdyby to był Triumph to pomyślał bym że ktoś szykuje prezent dla Emeryta 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 a co, Ducatim pogardziłby? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Trzeba by było go podpytać ale możliwe że pozostawi to pytanie bez komentarza 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 mówił że chce identyczne moto, ale kto tam za starym tetrykiem trafi 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi