Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Konrad96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy na forum.

Jestem Konrad, 17 lat. Jeżdżę przysparzającą masę problemów Hondą MT 50 z 90 roku.

Mieszkam w okolicach Lutomierska.

Opublikowano

Cześć

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Witaj ;)

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Opublikowano

Witamy :smile:.

Ważne, że przyjemności z moto jest więcej niż problemów ;)!

qxK0W5f.jpg

Opublikowano

No akurat problem w tym że problemów więcej niż przyjemności  ;) 

Opublikowano

Witam i życzę mniej problemów ;)

www.szpiegowskie.com.pl

Opublikowano

Witaj :smile: Bądź cierpliwy, walcz dzielnie z problemami, a z czasem większość rozwiążesz i będzie lepiej.

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

Opublikowano

Witaj

Opublikowano

Nie ma zeczy nie możliwych wszystko da się naprawić więc witam i wytrwałości życzę

Opublikowano

Cześć! Ja z Kwiatkowic, może się umówimy na jakieś śmiganie ;)

Opublikowano

Siemka, a ja często bywam w Nowym świecie u Rodziców ;-) to juz mamy 3 do latania :-P a po lataniu może goloneczka u Pajaca :-P

Opublikowano

Siemano

Opublikowano

No bardzo chętnie chłopaki, ale jeden Banditem 600, drugi Fazerem 600, a ja Mt 50 ? To sie chyba nie uda  ;) 

Opublikowano (edytowane)

Siemka, a ja często bywam w Nowym świecie u Rodziców ;-) to juz mamy 3 do latania :-P a po lataniu może goloneczka u Pajaca :-P

O no prosze, to może znam, bo sąsiednia wioska :biggrin: musimy się umówić ;) jak coś daj znać na GG o sobie :biggrin:

No bardzo chętnie chłopaki, ale jeden Banditem 600, drugi Fazerem 600, a ja Mt 50 ? To sie chyba nie uda  ;) 

Co Ty gadasz, liczy się frajda z jazdy ;)

Edytowane przez Radzikkk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Wolne tempo i damy rade ;-) jak będę w okolicach to sie odezwe, to sie ustawimy nawet żeby pogadać i zapoznać :-P

Opublikowano

Cześć ;)

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Opublikowano

byle do przodu reszta się nie liczy :riding:  :riding: :riding:  :riding:  :riding: