Nesti93 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Cześć wszystkim ! Nazywam sie Paulina jestem z Łodzi i śmigam kawasaki z750 do zobaczenia na drogach ! Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez Nesti93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Ludzie nie rozumieją, nazywając nas dawcy, Lecz ja nie jestem wszyscy, nie nazywam się każdy, Mam rozum, serce, pasję, której nie oddam za nic, Motocykl mą miłością, lecz nie dam mu się zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 heja:] przyjedz jutro na sesje pod obi temat masz na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 cześć. piękne moto! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Cześć, fajny motór 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Powitać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witaj Jeśli uda mi się jutro wybrać na spotkanie pod Centralem, to być może Twoje "do zobaczenia na drodze" nabierze realnego wydźwięku 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 siemka :pa: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 czeeeść 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFi Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 nie ma to jak Kawka Chociaz nick masz jak herbata Czesc Paula 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Siemka ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addicted Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witaj.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witamy serdecznie Pochwal się zdjęciami swojej Kawki żeby można było Cię upolować na drodze I trochę więcej o sobie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesti93 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) w chwili obecnej nie siedze na swoim komputerze więc zdjęcie dołączę później ale łatwo mnie będzie rozpoznać czarny ghostrider z czerwonym irokezem na kasku i biała kawa coś więcej o mnie ? motocyklami zainteresowałam się w wieku 13lat zaraził mnie tym mój kolega który zaczął mi o nich dużo opowiadać a po czasie przewiózł mnie thundercatem ze względu na swój wiek nie mogłam mieć motocykla więc zaczęłam od chińskiego skuterka później zrobiłam A1 i jeździłam Rometem Division 125 i za dwa lata zrobiłam A przy czym dalej jeździłam divisionem później prawko kat A i biała kawa750 do teraz Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Nesti93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Ludzie nie rozumieją, nazywając nas dawcy, Lecz ja nie jestem wszyscy, nie nazywam się każdy, Mam rozum, serce, pasję, której nie oddam za nic, Motocykl mą miłością, lecz nie dam mu się zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Nie żebym się czepiał ale A2 wprowadzili od tego roku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesti93 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) haha jezu rzeczywiście jaka gafa tak to jest jak sie pisze w pośpiechu >.< tak ładnie chciałam napisać i nakręciłam Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Nesti93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Ludzie nie rozumieją, nazywając nas dawcy, Lecz ja nie jestem wszyscy, nie nazywam się każdy, Mam rozum, serce, pasję, której nie oddam za nic, Motocykl mą miłością, lecz nie dam mu się zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Strzała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi