Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ekipa sie zbierze pogoda dopisze to sie poleci dzieki za info :smile:

Opublikowano

To jest bardzo dobre pytanie :P Pan organizator powiedział mi tylko zę dostali taki teren od włascicieka PGR-u w Dłutowie,ale dokładnej lokalizacji nie podał,wszystkie pola mają w Dłutowie więc nie będzie raczej problemu z dojazdem.

Opublikowano

jadąc z Pabianic skręcamy w prawo na  Mierzączke Dużą lecimy ok 1 km i widać będzie z drogi całe zamieszanie

Opublikowano

to na kawe zapraszam jak by nie bylo tylko 3 km dalej

Opublikowano

uważaj na słowa  - jak ci zjedzie 300 maszyn to ci wody w studni braknie :biggrin:

Opublikowano

no my tez jedziemy:)

Opublikowano

Wczoraj widziałem z daleka trasę i wygląda długooo :P Ja do jakiejś 14.30 tylko będe

Opublikowano

Pewnie znów będzie na miękko,bo padał deszczyk:-)

Ja za chwilę wyruszam

Opublikowano

Hehe dni pomyliłem i byłem wczoraj. bardzo się dziwiłem że nic się nie dzieje na torze.

W takim razie się zawijam, może na końcówkę zdążę

Opublikowano

Gdzie ta kawa...?

Opublikowano

po wizycie u znajomych za bardzo ręce mi się trzęsły żeby ją dowieźć  :cheers:  :decayed:

Opublikowano

No właśnie...rozmawiałem z Zenkiem na temat tej kawy  :biggrin: Następnym razem Cię nie minie :P

Opublikowano

No właśnie...rozmawiałem z Zenkiem na temat tej kawy  :biggrin: Następnym razem Cię nie minie :P

wiesz gdzie mnie szukać :decayed:  :riding: