ragavan Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Cześć! Zapraszam wszystkich na Cross Country do Dłutowa. Tym razem impreza organizowana jest w innym miejscu (teren 25 ha) tak więc miejmy nadzieje ze uda sie lepiej niż ostatnim razem. Więcej info na plakacie. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1001251_506714789403332_524679325_n.jpg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ekipa sie zbierze pogoda dopisze to sie poleci dzieki za info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A gdzie ten nowy tor? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 To jest bardzo dobre pytanie Pan organizator powiedział mi tylko zę dostali taki teren od włascicieka PGR-u w Dłutowie,ale dokładnej lokalizacji nie podał,wszystkie pola mają w Dłutowie więc nie będzie raczej problemu z dojazdem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 jadąc z Pabianic skręcamy w prawo na Mierzączke Dużą lecimy ok 1 km i widać będzie z drogi całe zamieszanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 to na kawe zapraszam jak by nie bylo tylko 3 km dalej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 to na kawe zapraszam jak by nie bylo tylko 3 km dalej uważaj na słowa - jak ci zjedzie 300 maszyn to ci wody w studni braknie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszSM Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 pojedziemy oglądać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 no my tez jedziemy:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Chyba się wybiorę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wczoraj widziałem z daleka trasę i wygląda długooo Ja do jakiejś 14.30 tylko będe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Pewnie znów będzie na miękko,bo padał deszczyk:-) Ja za chwilę wyruszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Hehe dni pomyliłem i byłem wczoraj. bardzo się dziwiłem że nic się nie dzieje na torze. W takim razie się zawijam, może na końcówkę zdążę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 to na kawe zapraszam jak by nie bylo tylko 3 km dalej Gdzie ta kawa...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 po wizycie u znajomych za bardzo ręce mi się trzęsły żeby ją dowieźć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 No właśnie...rozmawiałem z Zenkiem na temat tej kawy Następnym razem Cię nie minie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 No właśnie...rozmawiałem z Zenkiem na temat tej kawy Następnym razem Cię nie minie wiesz gdzie mnie szukać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi