Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Mr Road

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo:)Miło znaleźć sie w waszym gronie, jestem Damian latam na dziorze 600 z 98'od 2 sezonów, mam zamiar zmienić w przyszłym sezonie na fazera 600 po 05':smile: taki plan jak bedzie to sie zobaczy:) Forum znalazłem hmmm... najpierw 4 czy 5 ziomków w maku na widzewie zapodało mi ulotkę pozniej ziomek z osiedla zaczał zachecac do rejstracji i oto tu jestem:)Pozdro dla wszystkich...

Opublikowano

Powitać - Ci ziomki z McDonald's to między innymi ja :smile: Także miło cię widzieć, chyba byłeś ze swoją drugą połówką - zgadza się ? :P

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Powitac :smile: coraz wiecej nas tutaj...super :smile:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

Hmmm... Odnośnie drugiej połówki: wtedy jeszcze nie teraz już tak:D Więc zgadza się:smile: Również miło was poznać:smile:

Opublikowano

Siemanko :smile: jak tak dalej pójdzie to do wiosny będzie naprawdę duża ekipa :smile:

Opublikowano

czołem. daj zdjęcia - 2 połówki oczywiście :laugh2:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Siema,,stunter", nareszcie przemowilo Ci do rozsadku zeby tu sie zarejestrowac...:smile:

Opublikowano

Nie uzywaj słowa 'stunter' bo jeszcze inni pomyślą ze mam jakies nadprzyrodzone moce:)

Opublikowano

Witam witamy!!! :biggrin: kurcze zgodzę się z innymi że coraz większa ekipa rośnie i na wiosnę będzie wesoło :biggrin: aż strach pomyśleć jakie wielkie alko biby będą zimą :biggrin: albo następną za rok !!! :biggrin:

Opublikowano

Witaj :smile:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka