Skocz do zawartości

Przyjedź Na Dzień Filmowy Swoim Motocyklem! - 21.08.2013

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety w czwartek @@Smooth nie jest dostępny, więc musieliśmy inny dostępny termin wybrać, aby nie robić filmu zimą :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Jak zwykle nie obylo sie bez przykrych zdarzen...

Uwazajcie na te ronda, bo po raz kolejny ktos przelecial, na szczescie nie ucierpial kierownik tylko motocykl...

Edytowane przez Lans (wyświetl historię edycji)

Chcemy w filmie umieścić wszystkich! Dajcie nam trochę czasu, a te wszystkie dni zostaną owocnie umieszczone w materiale video.

A we wrześniu też będziecie kręcić? Pytam bo od przyszłego tygodnia się urlopuję :dance:, a też chciałbym zostać 5 sekundowym gwiazdorem :biggrin:

Ja tez mialem byc i bylem bardzo blisko w okolicach stadionu widzewa pompka paliwowa przestala zyc zapewne wielu z was mnie widzialo :sad2: jak pech to pech

No faktycznie chyba Cie widziałem na jednym ze skrzyżowań. Właśnie się zastanawiałem czy koledze na tej kawie, co stała na środku ronda, coś się stało.. Spotkanie w sumie spontaniczne, ja pojechałem poćwiczyć gumowanie aż nagle się zjawiliście ekipą :biggrin: Może się pojawię w jakimś ujęciu. Fajnie było ;)

też sobie powód znalazłeś :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

No faktycznie chyba Cie widziałem na jednym ze skrzyżowań. Właśnie się zastanawiałem czy koledze na tej kawie, co stała na środku ronda, coś się stało.. Spotkanie w sumie spontaniczne, ja pojechałem poćwiczyć gumowanie aż nagle się zjawiliście ekipą :biggrin: Może się pojawię w jakimś ujęciu. Fajnie było ;)

u kolegi dzisiaj w warszacie motocyklowym (okolice kutna dokładnie żychlin) wykreciłem jedna srubke rozpolowilem pompke i w czescie gdzie niema palliwa byl nalot straszy po oczyszczeniu dziala ale i tak zamawiam zestaw naprawczy :P 

zeby offa nie bylo 

to kiedy nastepne zgrupowanie :P poswiece opone jak bedzie potrzeba :biggrin:

Fajnie było popatrzeć jak chłopaki latają I posłuchać normalnego policjanta

Fakt, Mr Polizei rządził. Pełna kultura i zrozumienie dla motocyklistów. Panie władzo - dziękujemy za wyrozumiałość!

Szkoda, że nie mogłem przyjechać = urodziny teściowej

Czasy się zmieniły czy ja przestałem kumać czaczę? Przecież to był idealny powód, żeby wyjść na moto :biggrin:

Normalnie mamy zajebiaszczych motomaniaków w Łodzi

Całkiem nieźle sobie też radzi 1-osobowy BMW tuning club :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Czasy się zmieniły czy ja przestałem kumać czaczę? Przecież to był idealny powód, żeby wyjść na moto :biggrin:

Ja tam bardzo lubię swoją teściową, a nawet bardziej niż bardzo ;) A na moto codziennie latam, więc nie szukam wymówki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...