Suchy-wolk Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Niestety w czwartek @@Smooth nie jest dostępny, więc musieliśmy inny dostępny termin wybrać, aby nie robić filmu zimą Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Suchy nie płacz,coś z tego wyjdzie,nie da się w tydzień to w miesiąc http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Fajnie bylo ... Ale! najwieksze podziekowania naleza sie dla Smootha, za poswiecenie czasu i zaangazowanie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja tez mialem byc i bylem bardzo blisko w okolicach stadionu widzewa pompka paliwowa przestala zyc zapewne wielu z was mnie widzialo jak pech to pech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak zwykle nie obylo sie bez przykrych zdarzen... Uwazajcie na te ronda, bo po raz kolejny ktos przelecial, na szczescie nie ucierpial kierownik tylko motocykl... Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) To koleszka byl dzwonilem do niego jak transportowalem sie z moto do domu i powiedzial mi o tym ponoc lagi pokrzywione Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez SWIREQ (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Chcemy w filmie umieścić wszystkich! Dajcie nam trochę czasu, a te wszystkie dni zostaną owocnie umieszczone w materiale video. A we wrześniu też będziecie kręcić? Pytam bo od przyszłego tygodnia się urlopuję , a też chciałbym zostać 5 sekundowym gwiazdorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Fajnie było popatrzeć jak chłopaki latają I posłuchać normalnego policjanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja tez mialem byc i bylem bardzo blisko w okolicach stadionu widzewa pompka paliwowa przestala zyc zapewne wielu z was mnie widzialo jak pech to pech No faktycznie chyba Cie widziałem na jednym ze skrzyżowań. Właśnie się zastanawiałem czy koledze na tej kawie, co stała na środku ronda, coś się stało.. Spotkanie w sumie spontaniczne, ja pojechałem poćwiczyć gumowanie aż nagle się zjawiliście ekipą Może się pojawię w jakimś ujęciu. Fajnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Fajny pomysł może następnym razem uda mi się podbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Szkoda, że nie mogłem przyjechać = urodziny teściowej Będzie jeszcze dogrywka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 też sobie powód znalazłeś 1 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Wolałem podjechać do teściowej niż chodzić z okiem podbitym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Normalnie mamy zajebiaszczych motomaniaków w Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 No faktycznie chyba Cie widziałem na jednym ze skrzyżowań. Właśnie się zastanawiałem czy koledze na tej kawie, co stała na środku ronda, coś się stało.. Spotkanie w sumie spontaniczne, ja pojechałem poćwiczyć gumowanie aż nagle się zjawiliście ekipą Może się pojawię w jakimś ujęciu. Fajnie było u kolegi dzisiaj w warszacie motocyklowym (okolice kutna dokładnie żychlin) wykreciłem jedna srubke rozpolowilem pompke i w czescie gdzie niema palliwa byl nalot straszy po oczyszczeniu dziala ale i tak zamawiam zestaw naprawczy zeby offa nie bylo to kiedy nastepne zgrupowanie poswiece opone jak bedzie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Normalnie mamy zajebiaszczych motomaniaków w Łodzi a masz teściową? bo jak nie to nigdy nie zrozumiesz hhehehehehhe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Fajnie było popatrzeć jak chłopaki latają I posłuchać normalnego policjanta Fakt, Mr Polizei rządził. Pełna kultura i zrozumienie dla motocyklistów. Panie władzo - dziękujemy za wyrozumiałość! Szkoda, że nie mogłem przyjechać = urodziny teściowej Czasy się zmieniły czy ja przestałem kumać czaczę? Przecież to był idealny powód, żeby wyjść na moto Normalnie mamy zajebiaszczych motomaniaków w Łodzi Całkiem nieźle sobie też radzi 1-osobowy BMW tuning club Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Czasy się zmieniły czy ja przestałem kumać czaczę? Przecież to był idealny powód, żeby wyjść na moto Ja tam bardzo lubię swoją teściową, a nawet bardziej niż bardzo A na moto codziennie latam, więc nie szukam wymówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Mam teściową , a chodziło mi o to że zawsze można na nas liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Kiedy kolejne kreconko bedzie ktos cos wiec Zapowiadaja lipne pogody wiec wartoby cos zadzialac w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi