Gość Addicted Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witaj..D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Witam ah te początki na moto zawsze sprawiają wiele radości i pozostają w pamięci powodzenia i LwG 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 mz piękne czasy ja już placzę ze, szczęścia dozo pod centralem :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Cześć, do zobaczenia w czwartek pod centralem. Pozdrowionka. Lewa! 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 13 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Oto moje drugie powitanie po kilkuletniej przerwie 🫣 Dużo się działo, dużo się zmieniło, ale jedno pozostało bez zmian. Pasja motocyklowa 😃 Nadal posiadam poczciwego Dominatora. Jest po generalnym remoncie silnika. Dłuugo był docierany bo ze 6 lat 😂 w tym czasie przejechałem dokładnie 1100 kilometrów 🫣 A zatem nadejszła wiekopomna chwila i można zacząć jeździć ☺️ Tylko właśnie widzę, że forum jakoś tak przycichło. Widziałem dwa spoty grillowe, ale czy odbywają się jeszcze takie zwykłe czwartkowe spotkania? 🤔 Czy ogólnie coś się zmieniło, że jest tak cicho? Czy ówcześni motocykliści łódzcy się zestarzeli przez te 7 czy 8 lat? 🫣 a młodzież już nie działa aktywnie? 🧐 2 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Czołem - większość "przesiadła" się niestety na fejsa, więc forum rzeczywiście przygasło i bywa na nim jedynie grono zatwardziałych wielbicieli. Często nawet informacje o niektórych spotach i imprezach jest podawana bardzo zdawkowo. Ale warto bywać. 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Powitać 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 18 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 W dniu 17.09.2023 o 10:47, Lancet napisał(a): Czołem - większość "przesiadła" się niestety na fejsa, więc forum rzeczywiście przygasło i bywa na nim jedynie grono zatwardziałych wielbicieli. Często nawet informacje o niektórych spotach i imprezach jest podawana bardzo zdawkowo. Ale warto bywać. Rozumiem, ale właśnie tam nie widzę żadnych informacji o spotach, ani nie mogę posta dodać. Chyba, że szukałem na złej grupie/stronie 🤔 Te czwartkowe spoty się odbywają nadal? Gdzie? W jakich godzinach? Widziałem tylko info i tych dwóch z grillem 🙃 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Spoty się odbywają w czwartki od godziny 18:00 (chyba) na parkingu Pasażu Łódzkiego przy C.H. Auchan na Al. Jana Pawła II (na przeciwko knajpy Pit Stop Burger) - piszę trochę teoretycznie, gdyż niestety bardzo rzadko bywam z powodów zawodowych. 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 18 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Dzięki za informację 😊 muszę to sprawdzić osobiście 👏 1 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi