Skocz do zawartości

s2nter

s2nter

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;) ah te początki na moto zawsze sprawiają wiele radości i pozostają w pamięci :smile: powodzenia i LwG

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

• 10 lat później...

Oto moje drugie powitanie po kilkuletniej przerwie 🫣

Dużo się działo, dużo się zmieniło, ale jedno pozostało bez zmian. Pasja motocyklowa 😃

Nadal posiadam poczciwego Dominatora. Jest po generalnym remoncie silnika. Dłuugo był docierany bo ze 6 lat 😂 w tym czasie przejechałem dokładnie 1100 kilometrów 🫣

A zatem nadejszła wiekopomna chwila i można zacząć jeździć ☺️

Tylko właśnie widzę, że forum jakoś tak przycichło. Widziałem dwa spoty grillowe, ale czy odbywają się jeszcze takie zwykłe czwartkowe spotkania? 🤔

Czy ogólnie coś się zmieniło, że jest tak cicho? Czy ówcześni motocykliści łódzcy się zestarzeli przez te 7 czy 8 lat? 🫣 a młodzież już nie działa aktywnie? 🧐

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

Czołem - większość "przesiadła" się niestety na fejsa, więc forum rzeczywiście przygasło i bywa na nim jedynie grono zatwardziałych wielbicieli. Często nawet informacje o niektórych spotach i imprezach jest podawana bardzo zdawkowo. Ale warto bywać.

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

W dniu 17.09.2023 o 10:47, Lancet napisał(a):

Czołem - większość "przesiadła" się niestety na fejsa, więc forum rzeczywiście przygasło i bywa na nim jedynie grono zatwardziałych wielbicieli. Często nawet informacje o niektórych spotach i imprezach jest podawana bardzo zdawkowo. Ale warto bywać.

Rozumiem, ale właśnie tam nie widzę żadnych informacji o spotach, ani nie mogę posta dodać. Chyba, że szukałem na złej grupie/stronie 🤔

Te czwartkowe spoty się odbywają nadal? Gdzie? W jakich godzinach?

Widziałem tylko info i tych dwóch z grillem 🙃

Spoty się odbywają w czwartki od godziny 18:00 (chyba) na parkingu Pasażu Łódzkiego przy C.H. Auchan na Al. Jana Pawła II (na przeciwko knajpy Pit Stop Burger) - piszę trochę teoretycznie, gdyż niestety bardzo rzadko bywam z powodów zawodowych.

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Dzięki za informację 😊 muszę to sprawdzić osobiście 👏