Sobek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Ok ja też jadę. Będę o 17 pod centralem. LwG. Jeszcze może będzie kumpel ze mną. Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Sobek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeMir Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Super dziekuje wam jestescie naprawde super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Będzie ktoś jeszcze pod centralem?? 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Możliwe, że mi się uda podjechać pod central, jeśli się nie wyrobie postaram się dotrzeć bezpośrednio na miejsce. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Cholera nie dam rady ... rocznica Ślubu mojej siostry dzisiaj jest 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ja będę jak tylko akumulator będzie mi działał ! Ale na 99% będzie, chyba, że to nie aku mi zdechł... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 to i ja podjadę trochę pohałasować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 ja z Gonią już wylatuję 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No fajnie się udało, dużo hałasu, trochę laczek ucierpiał, odpadały tłumiki i sypały tylne siedzenia Jeszcze raz wszystkiego naj dla pary młodej i pozdrowienia dla obecnych !!! LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Moja pierwsza obstawa zaliczona. I teraz wiem, że będę częściej witał na tego typu imprezach:D. Szczęścia młodej parze:D LwG!!! 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zbiórka pod Centralem Niestety, jednak mam problem z regulatorem i musiałem przyjechać do domu :/.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 pomimo ze moto nie zlozony w calosc to i tak musialem jechac na pare h za berlin (autem) milo ze sie udalo pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 zdjęcie fajne ale było blachy zamazać 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkolodz Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 juz zmienione Nie to zdjęcie wskoczylo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No masz szczęście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak powiększy się fotkę to blachy i tak widać Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Sobek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 o dokładnie usuń zdjęcie i w paint zamaluj a zapisane po zmianie dopiero puść na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkolodz Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeMir Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Hej witamy wszystkich Piszemy dopiero teraz poniewaz wlasnie dojechalismy do domu Słuchajcie jeszcze raz wszystkim chcialem bardzo goraco podziekowac naprawde staneliscie na wysokosci zadania Powiem tak to co dla nas zrobiliscie naprawde bylo wielkie i spelniliscie nasze marzenia Mam narazie pare fotek amatorskich i filmikow wiec ogarne sie i wieczorkiem postaram sie powstawiac Pozdrawiam i LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 czekamy na zdjęcia i filmiki 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mithrilka Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Podpisuję się pod mężem Byliście cudowni, a dzięki wam ten dzień był po prostu idealny! Nigdy tego nie zapomnimy! DZIĘKUJEMY! https://www.facebook.com/photo.php?v=661412493884089&l=606296302419269199 ps. niestety nie wiem jak zamazać tablice na filmiku Na razie tyle. Próbuję jeszcze skonwertować filmik z prawie całej podróży 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 o kurrde hehehe elegancji koment szkoda ze nie moglem z Wami byc :/ najlepszego na naowej drodze zycia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Podpisuję się pod mężem Byliście cudowni, a dzięki wam ten dzień był po prostu idealny! Nigdy tego nie zapomnimy! DZIĘKUJEMY! https://www.facebook.com/photo.php?v=661412493884089&l=606296302419269199 ps. niestety nie wiem jak zamazać tablice na filmiku Na razie tyle. Próbuję jeszcze skonwertować filmik z prawie całej podróży Jeśli można prosić to jak już ogarniecie sobie wszystko to miło by było dostać fotki i jakieś nagrania na e-mail z góry dzięx weeeman1@o2.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mithrilka Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Filmik wrzucony na vimeo (jeszcze czeka w kolejce na udostępnienie, wiec linka podam wieczorem) Zdjęcia wyślę bez problemu (na razie są tylko 2, czekamy na album od fotografa) na każdego maila, ale filmy są za duże... Wydaje mi się, że najlepiej będzie wpakować je na jakiegoś sendspace'a i każdy będzie sobie mógł pobrać paczkę. Muszę trochę pogrzebać i znaleźć jakiś hosting bez limitów. Jeśli znacie jakiś, to się nie obrażę za info LwG Zdunek22- Nie wiem czemu mail, który Ci wysyłam ciągle do mnie wraca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Może to przez to że miałem syf na poczcie :/ spróbuj jeszcze raz a jak nie wyjdzie to trudno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi