Massi Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 potrzebuje tokarnie w Łodzi, Aleksandrowie lub Zgierzu bo w tych rejonach mam blisko. Chodzi o wytoczenie nowego popychacza sprzęgła do mojego sprzęta bo to ciężko dostępna rzecz w dobrym stanie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Znalazłem już sobie tokarza na Grunwaldzkiej 33, dziś po 11 dałem popychacz na wzór a o 13 był do odbioru 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c0x Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Namiary na tokarza z Grunwaldzkiej 33 tel. 508212869 / www.ziemil.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 potwierdzam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Może ktoś polecić dobry zakład tokarski, który dotoczyłby mi coś do motocykla - dobrze i z porządnego materiału. Element jest do zawieszenia, więc boję się to zlecić jakiemuś paprokowi, żeby mi z jakiegoś gównolitu nie wyrzeźbił. Edytowane 12 Marca 2014 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 zobacz tam gdzie ja robiłem. koleś mi robił popychacz do sprzęgła ze sprężynówki czy coś takiego, Jak z nim gadałem to wydawał się na takiego co wie o czym mówi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Dzięki za pomoc. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi