Marr0 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Potrzebuję pomocy, dzisiaj podczas montażu pokrywy zaworów zerwałem panewkę. Czy ktoś wie gdzie można taka dostać? Niestety przeszukałem cały internet i nie znalazłem. Proszę o pomoc! Uploaded with ImageShack.us 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 zadzwoń do profi na włókniarzy 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) ew. allegro i wymontować z zajezdzonego pieca, polecam również klucz dynamometryczny by uniknąć tego typu przygód. Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez AndrzejCBRF2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Madpawel Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Włodek w Łodzi handluje czesciami do banditow,ale wyjechał na długi weekend.Jak bedzisz jeszcze potrzebował po niedzieli to dam kontakt do niego. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy
Marr0 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dzięki za porady. Jutro faktycznie zajrzę do profi. Włodek w Łodzi handluje czesciami do banditow,ale wyjechał na długi weekend.Jak bedzisz jeszcze potrzebował po niedzieli to dam kontakt do niego. Dzięki, jak nie uda mi się znaleźć to się odezwę 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi