Marr0 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Potrzebuję pomocy, dzisiaj podczas montażu pokrywy zaworów zerwałem panewkę. Czy ktoś wie gdzie można taka dostać? Niestety przeszukałem cały internet i nie znalazłem. Proszę o pomoc! Uploaded with ImageShack.us 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 zadzwoń do profi na włókniarzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) ew. allegro i wymontować z zajezdzonego pieca, polecam również klucz dynamometryczny by uniknąć tego typu przygód. Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez AndrzejCBRF2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Włodek w Łodzi handluje czesciami do banditow,ale wyjechał na długi weekend.Jak bedzisz jeszcze potrzebował po niedzieli to dam kontakt do niego. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dzięki za porady. Jutro faktycznie zajrzę do profi. Włodek w Łodzi handluje czesciami do banditow,ale wyjechał na długi weekend.Jak bedzisz jeszcze potrzebował po niedzieli to dam kontakt do niego. Dzięki, jak nie uda mi się znaleźć to się odezwę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi