Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Obstawa Ślubu Pućka I Sandi. [ 17.08.2013]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitac :hi:

Organizujemy znajomemu obstawke na weselicho mamy juz pare maszyn ale wiecej nie zaszkodzi  :decayed:   wiem ze pisze pozno ale jak ktos by nie mial jeszcze planow na sobotnie popoludnie to zapraszam w imieniu młodych i swoim. Pucko jezdzi motocyklem ( czerwono czarna 954) na forum z tego co wiem to go nie ma ale sporo osob moze go znac z weekendowej pietryny :riding:  wszedzie go pelno :biggrin: . Slub jest o 16.30 w kosciele Św. Marcina w Strykowie spotkanie jest ustalone na godz 15 nad zalewem w Strykowie. mysle ze wiekszosc miejsce zna ale w razie klopotow mozemy sie spotkac wczesniej gdzies w lodzi i razem podbic nad zalew, kwestia dogadania :smile:  A i od razu bym prosil o nie pisanie ze jak nie z forum to nie bo to bo tamto ze kazdy by chcial taka obstawe itp itd. nikogo do niczego nie zmuszam to jest tylko prosba jesli ktos bd sie nudzil to koledze motocykliscie przyjemnosc mozna sprawic i to wielka. :smile:  Lewa wszystkim i licze na was!   :dance: 

Opublikowano

niedaleko,wiec bardzo prawdopodobne ze bede na 15 nad zalewem;)

Opublikowano

tez sie moge podpiac ;) tylko ze jest problem ze wiem gdzie strykow ale nie wiem gddzie jest zalew :] lecialbym od piatku do ronda przed zgierzem dajcie znac jak cos

Opublikowano

Pogoda zapowiada się dobra wiec czemu by nie :smile:

Opublikowano

tez sie moge podpiac ;) tylko ze jest problem ze wiem gdzie strykow ale nie wiem gddzie jest zalew :] lecialbym od piatku do ronda przed zgierzem dajcie znac jak cos

https://maps.google.pl/maps?oe=utf-8&client=firefox-a&q=strykow&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471bc8a47c474e01:0x7bf87be10755d224,Stryk%C3%B3w&gl=pl&ei=PeYNUuLlPILZtAbO3YD4CA&ved=0CJEBELYD

zalew jest widoczny :smile: jesli bedziesz mial jakies szczegolowe pytania wysylam nr :smile: LWG

a no i parking jest od drogi nr 14

Opublikowano

dzisiaj bylem na jednej obstawie skromnej ale bardzo sympatycznej :smile: jutro tez powinienem sie pojawic moze z koleszka na dodatkowym moto ;) jak cos bysiu mma kontakt wgdyby radar mnie zawiodl ;)

Opublikowano

Spoko jak cos dzwon :smile:

Opublikowano (edytowane)

oj sie dzialo niestety nie moglem do konca zostac ale pozazdroscic parze mlodej takiej eskorty :] 20++ moto sie pojawilo :smile: Bysiu poszedl pic hehhe

to byl poczatek zbiorki :smile: 

post-117-0-81912800-1376762537_thumb.jpg

Edytowane przez SWIREQ (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

czekam na wiecej zdjęć albo może jakiś filmik, fajnie było. WSZYSTKIEGO NAJ DLA NOWOŻEŃCÓ.

Opublikowano

gdzieś tam po drodze o ten kościół zahaczyłam ale biały Erłan coś kiepski w roli przewodnika :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano (edytowane)

i musialem niestety wracac do domku ale i tak emocje podczas podjechania pod blok Pucka i co sie tam dzialo to masakra :] Bysiu bedzie mial pewnie filmiki :smile:

p.s. 

z tego warczenia i strzelania niewytrzymal moj wydech i musial sie lekko rozszczelnic :biggrin:

72c881edc2abf19fgen.jpg

Edytowane przez SWIREQ (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Oj sie działo :biggrin:  dzieki jeszcze raz wszystkim przybylym oczywiscie jak tylko dostane zdjecia i film to wrzuce na forum trzeba sie pochwalic :biggrin: maszyn odliczylo sie 35 sztuk było MEGA!!!!!!!!!!! :riding: 

Opublikowano

oj wrzucaj wrzucaj niech zobacza  jaka zadyma pod blokiem byla :P 

czekam czekam :biggrin: