jurczas Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Rano jechałem do pracy juz prawie dojechałam wyprzedzałem 2 zwalniające pojazdy skręcały w lewo po prawej stala zaparkowana skoda myślałem ze sie zmiaszcza, przeliczyłem sie wcianam hamulce a tu poślizg wylądowałam na zaparkowanej po lewej stronie skodzia. Autko troszke podrapane ja....lepiej nie mówic jestem w szpitalu zszyta warga jezyk jutro dalsza robota lkekarzy, peknięta szczęka, kość oczodołu obie. kilka kjolkanascie tygodni leczenia Chyba juz odpuszczam uwazajcie chopaki na siebie wiem ze póki was to nie spotka dajej bedziecie jeżdzic ale bez brawury Popzrrawioam motocyklistów łódzkich. Przepraszam za bledy ale jestem caly poobijany i nie bardzo jeszcze władny w klawiaturze 0 Cytuj
Fazerro Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wracaj szybko do zdrowia 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Dann Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zdrowiej chłopie..moto sie poskłada.. Ważne że tobie nic naprawde powaznego się nie stało...wytrwałości w leczeniu...i jak by była potrzebna pomoc to pisz smiało.. . Zdrowiej i wracaj na 2oo 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
JaRoD Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Domniemam, że kask otwarty ? Jak z resztą stroju ? Jaka prędkość ? p.s. szybkiego powrotu na 2oo 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Kitket987 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wracaj szybko do zdrowia i do nas. Powodzenia. 0 Cytuj
jurczas Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 kask otwarty predkosc 45 0 Cytuj
bercikoski Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Zdrowiej, Kolego! Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj You'll never ska alone!
Thebestof78 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 szybkiego powrotu do zdrowia Jurek 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
MaRRcin Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Chyba juz odpuszczam uwazajcie chopaki na siebie wiem ze póki was to nie spotka dajej bedziecie jeżdzic ale bez brawury Popzrrawioam motocyklistów łódzkich. Tak się zawsze mówi po wypadku, gdy wszystko napieprza. Ale i tak pewnie to nie ostatni raz jak wsiadłeś Szybkiego powrotu do zdrowia! Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez MaRRcin (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Sławek89 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 szybkiego powrotu do pełnosprawności będzie dobrze! 0 Cytuj
rook Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) wiem ze póki was to nie spotka dajej bedziecie jeżdzic ale bez brawury Święte słowa. Ja po tym jak miałem przygodę na motocyklu stałem się zupełnie innym kierowcą i choć nic mi się nie stało, to nabrałem ogromnego respektu do motocykli. Z perspektywy czasu uważam, że dobrze się stało, bo takie doświadczenie uczy bardziej niż wiele kilometrów zrobionych na dwóch kółkach. Kiedyś słyszałem takie powiedzenie że motocykliści dzielą się na tych co mieli wypadek i na tych co dopiero będą mieli. Wydaje mi się, że musimy jeździć tak by pierwszy nie musiał być tym ostatnim... Życzę kolego powrotu do zdrowia i głowa do góry, jeszcze polatamy... LwG Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez rook (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Wytrwałości i powrotu do zdrowia i na 2oo 0 Cytuj
ridrick Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 szybkiego powrotu do zdrowia. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
carusek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Szybkiego powrotu do zdrowia i do jazdy, bo bez tego się nie da. I lepiej kask szczękowy wtedy 0 Cytuj
Joker Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Najszybszego powrotu do zdrowia jak i jazdy na 2oo 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą".
nildur Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Cieszę się, że przed kupnem trochę poczytałem, popytałem i kupiłem kask zamknięty. Możesz jeszcze powiedzieć które koło Ci się zablokowało? Rozumiem, że ABSu nie posiadasz? W którym miejscu dokładnie był ten wypadek? Jak przepuszczasz co spowodowało zablokowanie koła? Przepraszam, że tyle pytań, sam miałem 3 miesiące temu złamaną nogę, lepiej uczyć się na czyiś błędach niż na swoich. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Będzie dobrze, obyś był dobrze ubezpieczony ! /edycja A jeszcze zapomniałem dodać, ku przestrodze temat brzmi. Rozumiem, że przestrzegasz bo popełniłeś błąd kupując kask otwarty? Bo nie miałeś ABSu? Jakoś nie wiem co sam temat ma wnosić ku przestrodze innych, oprócz poinformowaniu, że miałeś wypadek. Uważajcie bo możecie wpaść w poślizg? Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez nildur (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
karwas Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zdrowiej i nie zrażaj się do jednośladów tylko trzeba tak jak napisałeś bez brawury. Wracaj szybko do ZDROWIA! 0 Cytuj
Marsel Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 szybkiego powrotu do zdrowia 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
slaw Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 zdrowiej szybko, pozdrawiam 0 Cytuj
jurczas Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Cieszę się, że przed kupnem trochę poczytałem, popytałem i kupiłem kask zamknięty. Możesz jeszcze powiedzieć które koło Ci się zablokowało? Rozumiem, że ABSu nie posiadasz? W którym miejscu dokładnie był ten wypadek? Jak przepuszczasz co spowodowało zablokowanie koła? Przepraszam, że tyle pytań, sam miałem 3 miesiące temu złamaną nogę, lepiej uczyć się na czyiś błędach niż na swoich. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Będzie dobrze, obyś był dobrze ubezpieczony ! /edycja A jeszcze zapomniałem dodać, ku przestrodze temat brzmi. Rozumiem, że przestrzegasz bo popełniłeś błąd kupując kask otwarty? Bo nie miałeś ABSu? Jakoś nie wiem co sam temat ma wnosić ku przestrodze innych, oprócz poinfofarbarmowaniu, że miałeś wypadek. Uważajcie bo możecie wpaść w poślizg? abs mam na przodzie, farba zblokowala na tylnym kole,aleksandrowska miedzy kaczencowa a szparaagowa Uważajcie bo możecoie wpaść w poślizg na farbie!!! 0 Cytuj
Turboldz Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 O tej farbie to już chyba większość wie i na nią uważa ale niestety nieraz się jeździ rozkojarzonym a to się lubi mścić Szybkiego powrotu do zdrowia LwG 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
Rekomendowane odpowiedzi