Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Zapraszamy na 14 urodziny Forum Łódzkich Motocyklistów - więcej informacji tutaj.

14 uro uro.png

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witać, ktoś się może wybiera, fajnie by było polecieć większą ekipą tak jak np. na pokazy do płocka gdzie było nas ok 50-ciu

link do strony http://airradom.pl/index.php/pl/airshow-radom?gclid=CL76nPCw9bgCFchX3godIGQAsQ

Ja osobiście będę na pewno leciał w sobotę. Bilety po 40 pln wiec taniej niż 2 lata temu :smile:

Opublikowano

Ja również napewno będę. Warto jechać tak żeby być w piątek rano i obejrzeć próby, można usiąść na łące przy lotnisku.

Opublikowano

Jeśli tylko bedzie w miare pogoda to pisze sie razem z dróga połówką

Opublikowano

Ja lecę puszką ale tylko w sobotę. W niedzielę ma być praktycznie to samo więc nie ma sensu jechać na dwa dni.

wolę dwieście po mieście

Opublikowano

W sobotę na pewno będę, oczywiście puszką bo zabieram znajomych

Opublikowano

kto w sobote leci moto i o ktorej wyjazd z łodzi

Opublikowano

jedzie ktoś jutro?