kosmaty Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 witać, ktoś się może wybiera, fajnie by było polecieć większą ekipą tak jak np. na pokazy do płocka gdzie było nas ok 50-ciu link do strony http://airradom.pl/index.php/pl/airshow-radom?gclid=CL76nPCw9bgCFchX3godIGQAsQ Ja osobiście będę na pewno leciał w sobotę. Bilety po 40 pln wiec taniej niż 2 lata temu 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) ja jade napewno po raz 4 tylko nie wiadomo jeszcze kiedy Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez bulwa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczuu Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ja również napewno będę. Warto jechać tak żeby być w piątek rano i obejrzeć próby, można usiąść na łące przy lotnisku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ja z Gonią też lecimy na dwa dni ale chyba puszką 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior188 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Jeśli tylko bedzie w miare pogoda to pisze sie razem z dróga połówką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIELGRZYM Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 BARDZO CHETNIE CZEKAM NA INFO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja lecę puszką ale tylko w sobotę. W niedzielę ma być praktycznie to samo więc nie ma sensu jechać na dwa dni. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addicted Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tez będę po co jeździć jak można latać pzdr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 W sobotę na pewno będę, oczywiście puszką bo zabieram znajomych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 kto w sobote leci moto i o ktorej wyjazd z łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek ząbek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 jedzie ktoś jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi