Bulba Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) I czy pojawia się w czwartkowe pod centralem ? Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
bercikoski Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 pd chyba jeździ takowym. 0 Cytuj You'll never ska alone!
Zyygy Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 z tego co wiem to chyba nawet marzył o takim malowaniu. :-) 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 co potrzeba? Dotknac, posluchac zadac kilka pytan 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Piotr Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 spoko, możesz podotykać moją maszynę 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Pogoda wysmienita, wiec może jutro dasz się zlapac w celach podotykania gdzies na miescie ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Piotr Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 może jutro przyłączysz się do mnie i kumpla bo planujemy skoczyć rano do Uniejowa? 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Moczylismy się w Uniejowie dopiero co wiec powiedz mi o której i skad wylatujecie a podjade z młodym na sekund piec podotykac Twój sprzet 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Piotr Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie mamy jeszcze ustalonej godz wylotu wiec jak juz to ustalimy to dam Ci znać godz przed. 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Mniej więcej chociaż 8, 10, 12 ? Numer masz w moim profilu Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Bulba Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 OK Wiec czekam na znak/sygnal Pusc głuchego to oddzwonię i się domówimy. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Piotr Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 nigdy nie puszczam głuchych więc jak mam zadzwonić to zadzwonię. ps drodzy użytkownicy forum, może w drodze wyjątku popuszczamy głuche do Bulbowatego? 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 W drodze wyjątku Bulbowaty wszystkie głuche zapisze jako "głuchy moto forum 1" "głuchy moto forum 2" "głuchy moto forum 3" etc.. ))) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Michallica Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 PD - mów że na dotykanie sa drogie bilety 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 spoko, tanio nie będzie ale na szczęście jestem przekupny :] 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) No musze z szacunkiem przyznac ze sprzet "PD" to twardziel ale mięciutki. Tortilla u Zduna przepyszna Młody zachwycony, pewnie dzisiaj nie zasnie (moze i dobrze bo gdyby się przejechal to by nie spal przez tydzień) Maszyna lamie kregoslup już od 1000 obrotow Bajka Będzie miał motywacje co by matura poszla zgodnie z planem Ps. Dobrze ze nie dosiadła go Różowa bo byśmy nawet lomem jej nie odkleili Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Piotr Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ps. Dobrze ze nie dosiadła go Różowa bo byśmy nawet lomem jej nie odkleili mnie? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi