Skocz do zawartości

Krystian.

Krystian.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Jestem Krystian, w tym roku skończę 17 lat oraz jestem z Koluszek. Nie posiadam obecnie żadnego jednegoślada, ale interesuję się tym trochę. Zainteresowałem się jednośladami poprzez kolegę Piotrka (Mixer), i jego wujka. Również od niego usłyszałem o tym forum, i postanowiłem że i ja założe tu konto. Ogólnie interesuję się motoryzacją, mechaniką, i innymi rzeczami które są mniej istotne tutaj. :P Ma nadzieję że ja kiedyś zakupie sobie swoją maszyne.

Pozdrawiam.

Kamaras :P chcesz chłopaka wysłać na tamten świat :P ? zbyt młody jest :biggrin:

Witamy nowego kolegę ;)

Pozdrawiam :P Brat Wujka Mixera :hihi:

qxK0W5f.jpg

Powitać :smile:

"Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"

Siema...Koluszki rosna w siłe na tym 4-um  :cool:

Ej  stop bajera  :hammer: Kamaras ty plecaczku  :P nie będe nikogo woził ani powoził ! :angry:

sorry ale wszystkie miejsca zajęte sa już  :pa:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Witam imiennika :smile:

Uważaj jak jeździsz z dannem na plecaku ...

gas_or_ass_funny_warning_sticker__05667.

Jak nie masz kasy na wachę to możesz mieć problem ... :biggrin:

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Cześć pamiętaj w życiu najważniejsze są marzenia, żeby można bylo je realizować wystarczy ze, będziesz o tym intensywnie myślał. :biggrin:  :biggrin: :biggrin: Teraz skup się nad tym, a zobaczymy się na drodze :riding:  w następnym sezonie :riding:  trzymam kciuki :riding: