Krystian. Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Jestem Krystian, w tym roku skończę 17 lat oraz jestem z Koluszek. Nie posiadam obecnie żadnego jednegoślada, ale interesuję się tym trochę. Zainteresowałem się jednośladami poprzez kolegę Piotrka (Mixer), i jego wujka. Również od niego usłyszałem o tym forum, i postanowiłem że i ja założe tu konto. Ogólnie interesuję się motoryzacją, mechaniką, i innymi rzeczami które są mniej istotne tutaj. Ma nadzieję że ja kiedyś zakupie sobie swoją maszyne. Pozdrawiam. 0 Cytuj
kamaras Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 poproś Dann'a to Cię na plecaka powozi siemanko 0 Cytuj kamaras
fred89 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Kamaras chcesz chłopaka wysłać na tamten świat ? zbyt młody jest Witamy nowego kolegę Pozdrawiam Brat Wujka Mixera 0 Cytuj
Zebra Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Powitać 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
jabioka Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Dann Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Siema...Koluszki rosna w siłe na tym 4-um Ej stop bajera Kamaras ty plecaczku nie będe nikogo woził ani powoził ! sorry ale wszystkie miejsca zajęte sa już 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Fazerro Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam imiennika Uważaj jak jeździsz z dannem na plecaku ...Jak nie masz kasy na wachę to możesz mieć problem ... 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Gucio1989 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 HAha dobre. witam 0 Cytuj
Jędrzej Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Bliźniak Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Emil89 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Powitać 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
bzikenzzz Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Cześć pamiętaj w życiu najważniejsze są marzenia, żeby można bylo je realizować wystarczy ze, będziesz o tym intensywnie myślał. :biggrin: Teraz skup się nad tym, a zobaczymy się na drodze w następnym sezonie trzymam kciuki 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Czesc 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Turboldz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Powitać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
Rekomendowane odpowiedzi