AbiSh Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam,Chciałbym serdecznie zaprosić na obstawę ślubu, jako brat i świadek Pana młodego: Daniela i Justyny(również motocyklisty latającego na bandicie). Troszkę późno się zebrałem, ale mam nadzieję że jacyś śmiałkowie się znajdą.Ślub sam w sobie zaczyna się o godzinie 17:15 w kościele pod wezwaniem Św. Józefa przy ulicy Ogrodowej 22(naprzeciwko hotelu Andels i manufaktury). Trwał będzie ok.45 + oczywiście życzenia. Szukam chętnych na obstawę spod kościółka na salę Casa de' Fiori przy ulicy Niesięcin 37, Konstantynów Łódzki (przedłużenie ulicy Złotno).Dla zainteresowanych oferuję do odbioru pod salą butelkę wody ognistej PozdrawiamAbiSh Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez AbiSh (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jak tylko pogoda nie spłata figla to z pewnością będę . Dodatkowo mogę zabrać ze sobą 2-3 ścigacze jak im spasuje termin. Pamiętaj, że rola Świadka jest to zarówno zaszczyt jak i spory obowiązek Nie spij się i niech brat będzie dumny ze swojej decyzji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiSh Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Wielkie dzięki trzymam kciuki za was!Dziękuje za radę, zrobię wszystko co w mojej mocy.Kilka osób się wykruszyło z wesela więc jeszcze trochę wody ognistej mam do zaproponowania za umielenie uroczystości i przejazdu młodym. Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez AbiSh (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 jesli pogoda dopisze mozesz na mnie liczyc, a moze po weselu wspomnie napijemy sie ognistej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIELGRZYM Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Hello. Jak minuty i pogoda dopisze to będę na 100 %. Trzeba godnie odtransportować kolegę i koleżankę na nowa drogę życia :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiSh Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Dziękuje serdecznie wychodzi na to, że już mam odpowiednią obstawę i komplet osób Proszę ew. o potwierdzenie w pt rano na privie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalEbr Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 16 to jest piątek..czyli jutro..a więc chyba pomyłka z datą? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 dlaczego? długi weekend jest. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 lubię takie akcje a jutro (właśnie sie dowiedzialem )mam wolne sam 2 lata temu sie tu zarejestrowalem w celu pomocy w organizacji obstawy i wyszla lekka kiszka http://www.youtube.com/watch?v=qMUiOOeKsJk <<to link do obstawy z moimi tutejszymi koleszkami ja jako prowadzacy jeszcze na fazerku wlasnie szukalem najutrzejszy dzien jakiegos wypadu wiec jesli ktos by mnie z lodzi odebral (z pod mcd na wlokniarzach) to na 99% bym pojechal sobie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiSh Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) To nie jest pomyłka, ślubj jest w piątek! Zapraszam tych z którymi pisałem. SWIREQ jeżeli byś się dołączył to jednej flaszki nie braknie(aczkolwiek już jest limit budżetowy niestety ja chętnie wszystkich bym zaprosił) Ja jednak opcji jakiego kolwiek podjechania i podpowadzenia pod kościół was nie mam Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez AbiSh (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 flaszki nie potrzebuje mam dosyc picia wazne jest to zeby atmosfera byla spoko to jka leci ktos ? i bedzie na 100% ? bo nie wiem czy sie wybierac wiem jak pod kosciol podbic juz ale nie wiem jak dalej hehe dajcie znac jak cos 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiSh Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Całość może jechać za samochodem pary młodej który ma ustaloną trasę pod salę i nie będzie problemu. Jak jakieś 2 osoby się jeszcze dołączą też będzie fajnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 o k**wa, myślałam, że to jutro i nie będę mogła jechać, bo pracuję, ale jak dzisiaj to postaram się wpaść na ślub tego wrednego człowieka 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 jak cos czekam tak do max 13 na jakies info ile osob faktycznie sie deklaruje na obstawe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 a po co ta lista? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiSh Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Z wiadomości tutaj deklarowanych które liczę, że będzie 6 do maks 10 osob i zamyka się lista na Julce Z góry wielkie dzięki, ale już obecnie mnie nie będzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) zebym sam nie wylecial pod kosciol hehe pod kosciolkiem powinienem byc o jakijs 17 i sprobuje kolege zwerbowac u ktorego ja organizowalem obstawe za mala h wyruszam wpadac nygusy dotarlem caly i zdrowy :] dzieki za przejazdzke tylko szkoda ze zostalismy wyprowadzeni z uroczystosci p.s. bylismy czterema moto ale 5 osob i 5 flashek na droge thnx i do nastepnego :] Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez SWIREQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 dooobra i tak najlepszy był after w McDonald's 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 a kto byl najTHEBESTOWATY i zaproponowal maca ? dobra nie musisz kombinowac >>>SWIREQ<<< 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Te SwireQ zapodaj sweet focie naszych maszyn i nawet z Julki moto mimo, że musiała zmuszać dzieci by usiadły na Jej R6 Ekipa dobra to i after party dobre, choć gdyby się opróżniło weselną byłoby jeszcze ciekawiej chociaż Julka po % mogłaby być niebezpieczna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) niebezpieczna ? hehe ona jest juz niebezpieczna majac oktany przed soba hehe oka wrzuce bo nawet koperta chcial fote na dzisiejszym spotkaniu weselnym i powiem Ci ze masz czego zalowac maszyn bylo w pytke wrzuce fotki do odpowiednich tematow dzieki Fred za udana eskorte Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez SWIREQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja również dziękuję za miłe popołudnie i poznanie nowych twarzy , dlatego lubię takie obstawki wesel zawsze się pozna kogoś ciekawego SwireQ - nick jak najbardziej pasuje hehe Julka - kobieta równie sympatyczna co Król Julian z awatara Kolega na Kawie - więcej śmiałości w końcu masz Piękną Zieloną Ślicznotkę Mam nadzieję, że weselicho się udało i goście byli zadowoleni Czekamy AbiSh na nasze zdjęcia spod kościoła Miło nam było towarzyszyć Młodej Parze w ten wyjątkowy dzień! Choć szkoda, że nie mogliśmy podjechać z Młodymi pod salę i na odchodne trochę pohałasować Ale rozumiemy, że nie było możliwości swobodnego wjazdu i wyjazdu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 podsumowales ten watek jnajlepiej jak tylko sie da do nastepnego spotkania w liczniejszym gronie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiSh Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Śliczne podsumowanie. Jeszcze raz serdeczne dzięki Co do podjazdu to pod salą był straszny "kibel" i nawet goście nie mieli jak zaparkować dobrze. Jeżeli dostanę zdjęcia to wstawię najszybciej jak się da. Dziękuje Julce za poświęcenie plastyczne i jakże wspaniałą blachę ślubną.Weselicho jak najbardziej się udałą i Para młoda, oraz goście byli miło zaskoczeni waszym przybyciem.Co do pohałasowania było słychać wasz wspaniały przejazd pod salą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 miło że było nas slychac do nastepnego jakiegos wspolnego przejazdu wyjazdu czekamy na foto i jakis filmik moze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi