Skocz do zawartości

Zapraszam Na Obstawę Ślubu Brata Motocyklisty 16.08.13

AbiSh

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym serdecznie zaprosić na obstawę ślubu, jako brat i świadek Pana młodego: Daniela i Justyny(również motocyklisty latającego na bandicie). Troszkę późno się zebrałem, ale mam nadzieję że jacyś śmiałkowie się znajdą.
Ślub sam w sobie zaczyna się o godzinie 17:15 w kościele pod wezwaniem Św. Józefa przy ulicy Ogrodowej 22(naprzeciwko hotelu Andels i manufaktury). Trwał będzie ok.45 + oczywiście życzenia. Szukam chętnych na obstawę spod kościółka na salę Casa de' Fiori przy ulicy Niesięcin 37, Konstantynów Łódzki (przedłużenie ulicy Złotno).
Dla zainteresowanych oferuję do odbioru pod salą butelkę wody ognistej :smile:

Pozdrawiam
AbiSh

Edytowane przez AbiSh (wyświetl historię edycji)

Jak tylko pogoda nie spłata figla to z pewnością będę :smile:.

Dodatkowo mogę zabrać ze sobą 2-3 ścigacze ;) jak im spasuje termin.

Pamiętaj, że rola Świadka jest to zarówno zaszczyt jak i spory obowiązek ;):P

Nie spij się :P i niech brat będzie dumny ze swojej decyzji ;)

qxK0W5f.jpg

Wielkie dzięki :smile: trzymam kciuki za was!
Dziękuje za radę, zrobię wszystko co w mojej mocy.
Kilka osób się wykruszyło z wesela więc jeszcze trochę wody ognistej mam do zaproponowania za umielenie uroczystości i przejazdu młodym. :smile::riding:

lubię takie akcje a jutro (właśnie sie dowiedzialem )mam wolne :biggrin: sam 2 lata temu sie tu zarejestrowalem w celu pomocy w organizacji obstawy i wyszla lekka kiszka :P http://www.youtube.com/watch?v=qMUiOOeKsJk <<to link do obstawy z moimi tutejszymi koleszkami ja jako prowadzacy jeszcze na fazerku :smile: wlasnie szukalem najutrzejszy dzien jakiegos wypadu wiec jesli ktos by mnie z lodzi odebral (z pod mcd na wlokniarzach) to na 99% bym pojechal sobie :smile: 

To nie jest pomyłka, ślubj jest w piątek!  :smile: Zapraszam tych z którymi pisałem. SWIREQ jeżeli byś się dołączył to jednej flaszki nie braknie(aczkolwiek już jest limit budżetowy niestety :blush:  ja chętnie wszystkich bym zaprosił) ;)  Ja jednak opcji jakiego kolwiek podjechania i podpowadzenia pod kościół was nie mam -_- 

flaszki nie potrzebuje mam dosyc picia :smile: wazne jest to zeby atmosfera byla spoko :smile: to jka leci ktos ? i bedzie na 100% ? bo nie wiem czy sie wybierac wiem jak pod kosciol podbic juz ale nie wiem jak dalej hehe dajcie znac jak cos 

Całość może jechać za samochodem pary młodej który ma ustaloną trasę pod salę i nie będzie problemu. Jak jakieś 2 osoby się jeszcze dołączą też będzie fajnie.

o k**wa, myślałam, że to jutro i nie będę mogła jechać, bo pracuję, ale jak dzisiaj to postaram się wpaść na ślub tego wrednego człowieka :P 

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Z wiadomości tutaj deklarowanych które liczę, że będzie 6 do maks 10 osob i zamyka się lista na Julce :smile:
Z góry wielkie dzięki, ale już obecnie mnie nie będzie.

zebym sam nie wylecial pod kosciol :P hehe pod kosciolkiem powinienem byc o jakijs 17 i sprobuje kolege zwerbowac u ktorego ja organizowalem obstawe :P

za mala h wyruszam 

wpadac nygusy :biggrin:

dotarlem caly i zdrowy :] dzieki za przejazdzke tylko szkoda ze zostalismy wyprowadzeni z uroczystosci :biggrin:

p.s. bylismy czterema moto ale 5 osob :P i 5 flashek ;) na droge :biggrin: thnx i do nastepnego :]

Edytowane przez SWIREQ (wyświetl historię edycji)

Te SwireQ zapodaj sweet focie naszych maszyn :P

:P i nawet z Julki moto :P mimo, że musiała zmuszać dzieci by usiadły na Jej R6 :P:hihi:

Ekipa dobra to i after party dobre, choć gdyby się opróżniło weselną byłoby jeszcze ciekawiej :P chociaż Julka po % mogłaby być niebezpieczna :ohmy2:

qxK0W5f.jpg

niebezpieczna ? :biggrin: hehe ona jest juz niebezpieczna majac oktany przed soba :biggrin: hehe oka wrzuce bo nawet koperta chcial fote na dzisiejszym spotkaniu weselnym i powiem Ci ze masz czego zalowac maszyn bylo w pytke :P wrzuce fotki do odpowiednich tematow :smile: dzieki Fred za udana eskorte :smile:

post-117-0-44242600-1376761990_thumb.jpg

Edytowane przez SWIREQ (wyświetl historię edycji)

Ja również dziękuję za miłe popołudnie i poznanie nowych twarzy :P;), dlatego lubię takie obstawki wesel ;) zawsze się pozna kogoś ciekawego :smile:

SwireQ - nick jak najbardziej pasuje :P hehe

Julka - :P kobieta równie sympatyczna co Król Julian z awatara :P

Kolega na Kawie - więcej śmiałości ;) w końcu masz Piękną Zieloną Ślicznotkę :moto: 

Mam nadzieję, że weselicho się udało i goście byli zadowoleni ;)

Czekamy AbiSh na nasze zdjęcia spod kościoła ;)

Miło nam było towarzyszyć Młodej Parze w ten wyjątkowy dzień!

Choć szkoda, że nie mogliśmy podjechać z Młodymi pod salę i na odchodne trochę pohałasować :smile: Ale rozumiemy, że nie było możliwości swobodnego wjazdu i wyjazdu :smile:

qxK0W5f.jpg

Śliczne podsumowanie. Jeszcze raz serdeczne dzięki :smile: Co do podjazdu to pod salą był straszny "kibel" i nawet goście nie mieli jak zaparkować dobrze. Jeżeli dostanę zdjęcia to wstawię najszybciej jak się da. Dziękuje Julce za poświęcenie plastyczne i jakże wspaniałą blachę ślubną.
Weselicho jak najbardziej się udałą i Para młoda, oraz goście byli miło zaskoczeni waszym przybyciem.
Co do pohałasowania było słychać wasz wspaniały przejazd pod salą B)