Turboldz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Powitać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 hejka Widziałam nowy temat "mycie i "pieszczenie" " hahahaha i jakoś tak mi się z zębami skojarzyło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 hejka Widziałam nowy temat "mycie i "pieszczenie" " hahahaha i jakoś tak mi się z zębami skojarzyło Dzień dobry ja jestem już gotowy na to spotkanie ze zdjęciem. Przekonało mnie mycie i pieszczenie ale skojarzenie było inne nie o zębach a mianowicie Ty i Ja i nasze moto pieścimy i czyścimy je razem w piane ochhh jakie to piękne :riding: skojarzenie....... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 no piękne... nie da się ukryć to wypatruj blondyneczki na ślubie Michała i Dagi 31.08. hahahaa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja tylko od siebie dodam, że dzięki Gosi Naszej Forumowej Stomatolog mam "poprawione" ząbki - akurat tak pod ceremonię ślubną POLECAM każdemu wszelkie zabiegi u Gosi!!! P.S Gosia, proszę zarezerwować termin dla mnie po 1.09 na podleczenie tego jednego ząbka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Cześć Gosiu przypadkiem trafiłam na to forum zanim spotkasz się z ,,bzikenzzz" (hahaha) powinnaś wiedzieć że koleś prawdopodobnie przechodzi kryzys wieku średniego Wiesz łysieje więc kupił sobie motor, cały osprzęt, flirtuje na forum, ogólnie mu odpala. Zestarzał się chłopaczyna chyba wciągu tych 11 lat (sic!) kiedy jesteśmy razem. Oj chyba się zdziwi jutro widząc ten wpis i nie tylko Pozdrawiam A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Cześć Gosiu przypadkiem trafiłam na to forum zanim spotkasz się z ,,bzikenzzz" (hahaha) powinnaś wiedzieć że koleś prawdopodobnie przechodzi kryzys wieku średniego Wiesz łysieje więc kupił sobie motor, cały osprzęt, flirtuje na forum, ogólnie mu odpala. Zestarzał się chłopaczyna chyba wciągu tych 11 lat (sic!) kiedy jesteśmy razem. Oj chyba się zdziwi jutro widząc ten wpis i nie tylko Pozdrawiam A. zawsze wiedziałem, że trzeba wylogowywać się z FB, forum i poczty ! Hehe A tak poważnie, to przecież tylko żarty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Cześć Gośka jak tu wszyscy będą po nocach popcorn jeść i cole pić to będziesz miała co robić 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 jak tu wszyscy będą po nocach popcorn jeść i cole pić to będziesz miała co robić i po sprytnym planie Gosi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUMA Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Siemano ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) kurde... i mnie rozpracowali hahahahaha a to pech. muszę inny niecny plan wymyślić hahahaa "popcorn i cola" skreślone z listy sposobów na zagładę świata ))))))))))))))))))))))))) Cześć Gosiu przypadkiem trafiłam na to forum zanim spotkasz się z ,,bzikenzzz" (hahaha) powinnaś wiedzieć że koleś prawdopodobnie przechodzi kryzys wieku średniego Wiesz łysieje więc kupił sobie motor, cały osprzęt, flirtuje na forum, ogólnie mu odpala. Zestarzał się chłopaczyna chyba wciągu tych 11 lat (sic!) kiedy jesteśmy razem. Oj chyba się zdziwi jutro widząc ten wpis i nie tylko Pozdrawiam A. prawdopodobnie tak. to dobre słowo. No to się ubawiłam!!! Ciekawe co jeszcze :biggrin: Chyba bym spadła z krzesła, jakby ktos poleciał na tekst o "myciu moto i pianie" signiore bzikezz to na pewno była/jest chwilowa niemoc... tak... chwilowa. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Gocha (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Siemka! 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 kurde... i mnie rozpracowali hahahahaha a to pech. muszę inny niecny plan wymyślić hahahaa "popcorn i cola" skreślone z listy sposobów na zagładę świata ))))))))))))))))))))))))) prawdopodobnie tak. to dobre słowo. No to się ubawiłam!!! Ciekawe co jeszcze :biggrin: Chyba bym spadła z krzesła, jakby ktos poleciał na tekst o "myciu moto i pianie" signiore bzikezz to na pewno była/jest chwilowa niemoc... tak... chwilowa. Kurcze pieczone to narozrabiałem, kara murowana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Pozwól więc się przywitać na forum i przeze mnie . Nie wiedziałem, że jesteś na fłm, dopiero notatka o stomatologu naprowadziła mnie na Twój trop. Pozdrawiam! Aleksander (ze Złotna ) 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Zakamuflowalam się sprytnie... mmmm Olek, takie powitanie rekompensuje wszystko.haha Fajnie, że też tu dolaczyles. LwG i do zobaczenia na trasie!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 LwG! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jakże mi miło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 hej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malar Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Cześć.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacza9004 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Hey Gocha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Czesc Czcza9004 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi