AgaJaga Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 na żywo do zobaczenia będzie na pikniku w przyszła niedzielę. Może być? A może mnie tak nie będzie na pikniku ? i chciałbym zapamietac buźkę 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Gocha, dnia 09 Sie 2013 - 11:36, napisał: na żywo do zobaczenia będzie na pikniku w przyszła niedzielę. Może być? A może mnie tak nie będzie na pikniku ? i chciałbym zapamietac buźkę To wejdź na stronę gabinetu Gosi Tam jest spore foto chociaż fakt, faktem, że foto z Gochą i WSKą byłoby lepsze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 To wejdź na stronę gabinetu Gosi Tam jest spore foto chociaż fakt, faktem, że foto z Gochą i WSKą byłoby lepsze Chłopaki- rozbrajacie na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Chłopaki- rozbrajacie na miejscu My też robimy śmieszne rzeczy które mogą się przydać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Cześć Laska z WSK ! (prawie mi się rymło) Jak coś to mam jeszcze WFM-ki, ale one się z niczym nie rymują ... Pozdrawiam LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Chłopaki- rozbrajacie na miejscu To wejdź na stronę gabinetu Gosi Tam jest spore foto chociaż fakt, faktem, że foto z Gochą i WSKą byłoby lepsze Cześc Gosiu jestem tego samego zdania, co chłopaki , foto w dużym formacie z Tobą i WSKą mile widziane. Szczerze mówiąc to obowiązek świeżaka Wszyscy to potwierdzą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Cześc Gosiu jestem tego samego zdania, co chłopaki , foto w dużym formacie z Tobą i WSKą mile widziane. Szczerze mówiąc to obowiązek świeżaka Wszyscy to potwierdzą Świeżak powiedział no to nie ma co... razem pozujemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam :-) Kurcze a ja się zbieram do tego stomatologa i wybrać się nie mogę ale jak tu takie lekarki to aż się muszę wybrać ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Bonjourno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jezuuuu stomatolog na WSK - Koniec Świata... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 hahahaha i o to chodziło :D to się nazywa przyjemność chodzenia do stomatologa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Cześć A masz gaz rozweselający ? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Znieczulam wyglądem i głosem od samego progu )) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel83 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ssiemka;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 hej hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Cześć miło powitać koleżankę 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Mnie również bardzo miło powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Mnie osobiście zastanawia czy nie miałaś kiedyś jakiejś niezręcznej sytuacji z pacjentem ??? Niezręcznej, mam na myśli oczywiście podtekst intymny Przepraszam za szczerość - ale już tak mam, że jestem bezpośredni Np. z własnej obserwacji, zauważyłem, że podczas leczenia miałem jakąś dziwną chęć złapania za pupę moją bardzo sympatyczną i atrakcyjną Panią Stomatolog. Może to przez to, że organizm podświadomie poszukiwał zrelaksowania i ucieczki od tego dźwięku wiertła Ale oczywiście dzięki mojemu dobremu wychowaniu i umiejętności panowania nad odruchami, nie zrobiłem TEGO Nigdy Bo pewnie bym później wyglądał tak --> hehe. To jak Gocha ??? Opowiadaj! P.S. Awatar z Twoim zdjęciem był ładniejszy od tych ust ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 buahaha... oczywiście,że takie kwiatki się zdarzają. teksty pacjenci różne potrafią serwować... a ostatnio był pan próbujący łapać mnie za kolano. Dyplomatycznie i śmiechowo staram się wybrnąć z takich sytuacji Acz jeden był mocno namolny próbując się ze mną umówić. No nie był w moim typie Jak by to delikatnie ująć p.s. sprawę zdjęcia wzięłam sobie do serca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Siema sprawę zdjęcia wzięłam sobie do serca Czy to jakieś tajne jest? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Czytam , czytam ,i skączył mi się popcorn ale wciągający temat 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi