Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka :smile: Widziałam nowy temat "mycie i "pieszczenie" " hahahaha i jakoś tak mi się z zębami skojarzyło ;)

Opublikowano

hejka :smile: Widziałam nowy temat "mycie i "pieszczenie" " hahahaha i jakoś tak mi się z zębami skojarzyło ;)

Dzień dobry ja jestem już gotowy na to spotkanie ze zdjęciem. Przekonało mnie mycie i pieszczenie :biggrin: ale skojarzenie było inne nie o zębach :biggrin: a mianowicie Ty i Ja i nasze moto pieścimy i czyścimy je razem w piane ochhh jakie to piękne :riding:  :riding: :riding:  :riding:  :riding:  :riding: skojarzenie....... 

Opublikowano

no piękne... nie da się ukryć ;) to wypatruj blondyneczki na ślubie Michała i Dagi  31.08.  hahahaa

Opublikowano

Ja tylko od siebie dodam, że dzięki Gosi :biggrin: Naszej Forumowej Stomatolog mam "poprawione" ząbki - akurat tak pod ceremonię ślubną :biggrin: POLECAM każdemu wszelkie zabiegi u Gosi!!! :biggrin: 

P.S Gosia, proszę zarezerwować termin dla mnie po 1.09 na podleczenie tego jednego ząbka :P 

Opublikowano

Cześć Gosiu przypadkiem trafiłam na to forum zanim spotkasz się z ,,bzikenzzz" (hahaha) powinnaś wiedzieć że koleś prawdopodobnie przechodzi kryzys wieku średniego :smile: Wiesz łysieje więc kupił sobie motor, cały osprzęt, flirtuje na forum, ogólnie mu odpala. Zestarzał się chłopaczyna chyba wciągu tych 11 lat (sic!) kiedy jesteśmy razem. Oj chyba się zdziwi jutro widząc ten wpis i nie tylko :smile:  

Pozdrawiam A.

Opublikowano

Cześć Gosiu przypadkiem trafiłam na to forum zanim spotkasz się z ,,bzikenzzz" (hahaha) powinnaś wiedzieć że koleś prawdopodobnie przechodzi kryzys wieku średniego :smile: Wiesz łysieje więc kupił sobie motor, cały osprzęt, flirtuje na forum, ogólnie mu odpala. Zestarzał się chłopaczyna chyba wciągu tych 11 lat (sic!) kiedy jesteśmy razem. Oj chyba się zdziwi jutro widząc ten wpis i nie tylko :smile: Pozdrawiam A.

:biggrin: zawsze wiedziałem, że trzeba wylogowywać się z FB, forum i poczty :biggrin: ! Hehe

A tak poważnie, to przecież tylko żarty :P;)

qxK0W5f.jpg

Opublikowano

Cześć Gośka :smile:

jak tu wszyscy będą po nocach popcorn jeść i cole pić to będziesz miała co robić  :decayed:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

jak tu wszyscy będą po nocach popcorn jeść i cole pić to będziesz miała co robić :decayed:

:P i po sprytnym planie Gosi :P:biggrin:

qxK0W5f.jpg

Opublikowano (edytowane)

kurde... i mnie rozpracowali ;) hahahahaha :biggrin: a to pech. muszę inny niecny plan wymyślić hahahaa :smile: "popcorn i cola" skreślone z listy sposobów na zagładę świata ;))))))))))))))))))))))))))

Cześć Gosiu przypadkiem trafiłam na to forum zanim spotkasz się z ,,bzikenzzz" (hahaha) powinnaś wiedzieć że koleś prawdopodobnie przechodzi kryzys wieku średniego :smile: Wiesz łysieje więc kupił sobie motor, cały osprzęt, flirtuje na forum, ogólnie mu odpala. Zestarzał się chłopaczyna chyba wciągu tych 11 lat (sic!) kiedy jesteśmy razem. Oj chyba się zdziwi jutro widząc ten wpis i nie tylko :smile:  

Pozdrawiam A.

prawdopodobnie :smile: tak. to dobre słowo.  No to się ubawiłam!!!  Ciekawe co jeszcze :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Chyba bym spadła z krzesła, jakby ktos poleciał na tekst o "myciu moto i pianie" signiore bzikezz :smile: to na pewno była/jest chwilowa niemoc... tak... chwilowa. :smile:

Edytowane przez Gocha (wyświetl historię edycji)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kurde... i mnie rozpracowali ;) hahahahaha :biggrin: a to pech. muszę inny niecny plan wymyślić hahahaa :smile: "popcorn i cola" skreślone z listy sposobów na zagładę świata ;))))))))))))))))))))))))))

prawdopodobnie :smile: tak. to dobre słowo.  No to się ubawiłam!!!  Ciekawe co jeszcze :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Chyba bym spadła z krzesła, jakby ktos poleciał na tekst o "myciu moto i pianie" signiore bzikezz :smile: to na pewno była/jest chwilowa niemoc... tak... chwilowa. :smile: Kurcze pieczone to narozrabiałem, kara murowana :wacko:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Pozwól więc się przywitać na forum i przeze mnie :smile: .

Nie wiedziałem, że jesteś na fłm, dopiero notatka o stomatologu naprowadziła mnie na Twój trop.

Pozdrawiam!

Aleksander (ze Złotna ;) )

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zakamuflowalam się sprytnie... :smile: mmmm :smile: Olek, takie powitanie rekompensuje wszystko.haha :smile: Fajnie, że też tu dolaczyles. LwG :smile: i do zobaczenia na trasie!!!

Opublikowano

LwG! :riding:

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

• 2 tygodnie później...