Skocz do zawartości

Gocha

Gocha

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nie śmiały więc, na foto musisz przyprowadzić WSK-e :P Taki mój warunek

:biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin: Świeżak powiedział ;) no to nie ma co... razem pozujemy ;)

Siema

Czy to jakieś tajne jest?

chyba gdyby było tajne to by tego tutaj nie było.... ;)

Czytam , czytam ,i skączył mi się popcorn :biggrin:  :biggrin: ale wciągający temat  :P  :decayed:

hahahahha! telenowela brazylijska ;)

hahahahha! telenowela brazylijska
Mało powiedziane..temat powitalni zawsze był telenowela //ale żeby zjeść2 porcje popcornu i jedna wypić dużą kole ..przesada :biggrin:  :biggrin:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Jestem nie śmiały więc, na foto musisz przyprowadzić WSK-e :P Taki mój warunek

:biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin: Świeżak powiedział ;) no to nie ma co... razem pozujemy ;)

"nie śmiały" mówisz? To ja tutaj jak na damę przystało powinnam zatrzepotać rzęsami i zarumienić ;) 

Mało powiedziane..temat powitalni zawsze był telenowela //ale żeby zjeść2 porcje popcornu i jedna wypić dużą kole ..przesada :biggrin:  :biggrin:

Aż tak! O matkoojcze! chyba powinnam zacząć się martwić ;)

"nie śmiały" mówisz? To ja tutaj jak na damę przystało powinnam zatrzepotać rzęsami i zarumienić ;)

Kurczę pieczone  ale z Ciebie lacha oooooooooooooo teraz to nie wiem czy WSK-a na to Foto pomoże  boże boże co ja biedny zrobię jak zaczniesz  trzepotać rzęsami. Gocha zrób coś zebym się nie stresował   :smile:  :smile: :)  :smile:  

SpokoLoko :smile: Ja nie taka straszna jak by się mogło wydawać. A WSK niestety do mechanika trafiła... więc ja jak na razie to z buta :smile: hahahah 

bzikenzzz... i Ty mi mówisz,ze nieśmiały... :biggrin: hahahaaha ;):smile: :)

Aż tak! O matkoojcze! chyba powinnam zacząć się martwić
Nie taki straszny wilk jak go malują  :biggrin:  :biggrin:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Dobry temat:) chyba zmienie stomatologa:p fred dobre to było o tej dentysce żeby ja złapać za kolano ew pupe:) też mam takie myśli na fotelu;p

Dobry temat:) chyba zmienie stomatologa:p fred dobre to było o tej dentysce żeby ja złapać za kolano ew pupe:) też mam takie myśli na fotelu;p

Hehe :P może kiedyś odruchowo tak zrobię :biggrin: na pewno wtedy poznacie :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Cóż poradzę, że potrzebuję kontaktu :P przez 1,5 roku ssałem cyca Mamy, więc stąd ta potrzeba bliskości :P

Edytowane przez fred89 (wyświetl historię edycji)

qxK0W5f.jpg