bzikenzzz Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jestem nie śmiały więc, na foto musisz przyprowadzić WSK-e Taki mój warunek Świeżak powiedział no to nie ma co... razem pozujemy 0 Cytuj
Gocha Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Siema Czy to jakieś tajne jest? chyba gdyby było tajne to by tego tutaj nie było.... Czytam , czytam ,i skączył mi się popcorn ale wciągający temat hahahahha! telenowela brazylijska 0 Cytuj
Dann Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 hahahahha! telenowela brazylijska Mało powiedziane..temat powitalni zawsze był telenowela //ale żeby zjeść2 porcje popcornu i jedna wypić dużą kole ..przesada 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Gocha Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jestem nie śmiały więc, na foto musisz przyprowadzić WSK-e Taki mój warunek Świeżak powiedział no to nie ma co... razem pozujemy "nie śmiały" mówisz? To ja tutaj jak na damę przystało powinnam zatrzepotać rzęsami i zarumienić 0 Cytuj
GrubY Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 No Siema Też się kiedyś miało Wsk-e 0 Cytuj
Gocha Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Mało powiedziane..temat powitalni zawsze był telenowela //ale żeby zjeść2 porcje popcornu i jedna wypić dużą kole ..przesada Aż tak! O matkoojcze! chyba powinnam zacząć się martwić 0 Cytuj
Luki Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam! Aż tak! O matkoojcze! chyba powinnam zacząć się martwić Chyba powinnaś 0 Cytuj
Gocha Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam! Chyba powinnaś nie ma to jak słowa otuchy. dzięki 0 Cytuj
bzikenzzz Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 "nie śmiały" mówisz? To ja tutaj jak na damę przystało powinnam zatrzepotać rzęsami i zarumienić Kurczę pieczone ale z Ciebie lacha oooooooooooooo teraz to nie wiem czy WSK-a na to Foto pomoże boże boże co ja biedny zrobię jak zaczniesz trzepotać rzęsami. Gocha zrób coś zebym się nie stresował :) 0 Cytuj
Pati Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Powitać 0 Cytuj PSY RATOWNICZE
Gocha Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 SpokoLoko Ja nie taka straszna jak by się mogło wydawać. A WSK niestety do mechanika trafiła... więc ja jak na razie to z buta hahahah bzikenzzz... i Ty mi mówisz,ze nieśmiały... hahahaaha :) 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 na nieśmiałego podobno lepiej biorą choć na pewnego siebie chyba jeszcze lepiej 0 Cytuj
Gocha Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 o "nieśmiałym" szczera prawda ale że "lepiej siebie biorą" to chyba nie zrozumiałam.... 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 od tych Waszych postow az.. zabolal mnie zab 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Gocha Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 to dobrze,że tylko ząb 0 Cytuj
Dann Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Aż tak! O matkoojcze! chyba powinnam zacząć się martwić Nie taki straszny wilk jak go malują 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Gość Addicted Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witaj hmm WSK Wiocha Szybkość Kobiety ..pzdr..xD 1 Cytuj
jaquzie Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 w przypadku Gochy, raczej: Wyrwij Szybko/Skutecznie Kly 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
AndrzejCBR Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dobry temat:) chyba zmienie stomatologa:p fred dobre to było o tej dentysce żeby ja złapać za kolano ew pupe:) też mam takie myśli na fotelu;p 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Dobry temat:) chyba zmienie stomatologa:p fred dobre to było o tej dentysce żeby ja złapać za kolano ew pupe:) też mam takie myśli na fotelu;p Hehe może kiedyś odruchowo tak zrobię na pewno wtedy poznacie :decayed: :decayed: Cóż poradzę, że potrzebuję kontaktu przez 1,5 roku ssałem cyca Mamy, więc stąd ta potrzeba bliskości Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Gocha Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Wy uważajcie, bo możecie bez zęba na przedzie, w najlepszym przypadku, wyjść z takiej "macanej" wizyty... może się nie opłacać 1 Cytuj
Michallica Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Ale się kącik towarzyski zrobił hehe - ubawiłem sie jak nie wiem co hehe Gosia szacunek Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Michallica (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam Gosię na FMŁ 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi