bzikenzzz Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jestem nie śmiały więc, na foto musisz przyprowadzić WSK-e Taki mój warunek Świeżak powiedział no to nie ma co... razem pozujemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Siema Czy to jakieś tajne jest? chyba gdyby było tajne to by tego tutaj nie było.... Czytam , czytam ,i skączył mi się popcorn ale wciągający temat hahahahha! telenowela brazylijska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 hahahahha! telenowela brazylijska Mało powiedziane..temat powitalni zawsze był telenowela //ale żeby zjeść2 porcje popcornu i jedna wypić dużą kole ..przesada 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jestem nie śmiały więc, na foto musisz przyprowadzić WSK-e Taki mój warunek Świeżak powiedział no to nie ma co... razem pozujemy "nie śmiały" mówisz? To ja tutaj jak na damę przystało powinnam zatrzepotać rzęsami i zarumienić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 No Siema Też się kiedyś miało Wsk-e 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Mało powiedziane..temat powitalni zawsze był telenowela //ale żeby zjeść2 porcje popcornu i jedna wypić dużą kole ..przesada Aż tak! O matkoojcze! chyba powinnam zacząć się martwić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam! Aż tak! O matkoojcze! chyba powinnam zacząć się martwić Chyba powinnaś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam! Chyba powinnaś nie ma to jak słowa otuchy. dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 "nie śmiały" mówisz? To ja tutaj jak na damę przystało powinnam zatrzepotać rzęsami i zarumienić Kurczę pieczone ale z Ciebie lacha oooooooooooooo teraz to nie wiem czy WSK-a na to Foto pomoże boże boże co ja biedny zrobię jak zaczniesz trzepotać rzęsami. Gocha zrób coś zebym się nie stresował :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Powitać 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 SpokoLoko Ja nie taka straszna jak by się mogło wydawać. A WSK niestety do mechanika trafiła... więc ja jak na razie to z buta hahahah bzikenzzz... i Ty mi mówisz,ze nieśmiały... hahahaaha :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 na nieśmiałego podobno lepiej biorą choć na pewnego siebie chyba jeszcze lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 o "nieśmiałym" szczera prawda ale że "lepiej siebie biorą" to chyba nie zrozumiałam.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 od tych Waszych postow az.. zabolal mnie zab 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 to dobrze,że tylko ząb 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Aż tak! O matkoojcze! chyba powinnam zacząć się martwić Nie taki straszny wilk jak go malują 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addicted Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witaj hmm WSK Wiocha Szybkość Kobiety ..pzdr..xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 w przypadku Gochy, raczej: Wyrwij Szybko/Skutecznie Kly 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dobry temat:) chyba zmienie stomatologa:p fred dobre to było o tej dentysce żeby ja złapać za kolano ew pupe:) też mam takie myśli na fotelu;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Dobry temat:) chyba zmienie stomatologa:p fred dobre to było o tej dentysce żeby ja złapać za kolano ew pupe:) też mam takie myśli na fotelu;p Hehe może kiedyś odruchowo tak zrobię na pewno wtedy poznacie :decayed: :decayed: Cóż poradzę, że potrzebuję kontaktu przez 1,5 roku ssałem cyca Mamy, więc stąd ta potrzeba bliskości Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Wy uważajcie, bo możecie bez zęba na przedzie, w najlepszym przypadku, wyjść z takiej "macanej" wizyty... może się nie opłacać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Ale się kącik towarzyski zrobił hehe - ubawiłem sie jak nie wiem co hehe Gosia szacunek Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Michallica (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam Gosię na FMŁ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mithrilka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 hej hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi