Dann Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 na żywo do zobaczenia będzie na pikniku w przyszła niedzielę. Może być? A może mnie tak nie będzie na pikniku ? i chciałbym zapamietac buźkę 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
fred89 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Gocha, dnia 09 Sie 2013 - 11:36, napisał: na żywo do zobaczenia będzie na pikniku w przyszła niedzielę. Może być? A może mnie tak nie będzie na pikniku ? i chciałbym zapamietac buźkę To wejdź na stronę gabinetu Gosi Tam jest spore foto chociaż fakt, faktem, że foto z Gochą i WSKą byłoby lepsze 0 Cytuj
Gocha Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 To wejdź na stronę gabinetu Gosi Tam jest spore foto chociaż fakt, faktem, że foto z Gochą i WSKą byłoby lepsze Chłopaki- rozbrajacie na miejscu 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Chłopaki- rozbrajacie na miejscu My też robimy śmieszne rzeczy które mogą się przydać 0 Cytuj
Papa Zulu Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Cześć Laska z WSK ! (prawie mi się rymło) Jak coś to mam jeszcze WFM-ki, ale one się z niczym nie rymują ... Pozdrawiam LwG 0 Cytuj
bzikenzzz Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Chłopaki- rozbrajacie na miejscu To wejdź na stronę gabinetu Gosi Tam jest spore foto chociaż fakt, faktem, że foto z Gochą i WSKą byłoby lepsze Cześc Gosiu jestem tego samego zdania, co chłopaki , foto w dużym formacie z Tobą i WSKą mile widziane. Szczerze mówiąc to obowiązek świeżaka Wszyscy to potwierdzą 0 Cytuj
Gocha Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Cześc Gosiu jestem tego samego zdania, co chłopaki , foto w dużym formacie z Tobą i WSKą mile widziane. Szczerze mówiąc to obowiązek świeżaka Wszyscy to potwierdzą Świeżak powiedział no to nie ma co... razem pozujemy 0 Cytuj
Gucio1989 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam :-) Kurcze a ja się zbieram do tego stomatologa i wybrać się nie mogę ale jak tu takie lekarki to aż się muszę wybrać ;-) 0 Cytuj
Michallica Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jezuuuu stomatolog na WSK - Koniec Świata... 1 Cytuj
Gocha Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 hahahaha i o to chodziło :D to się nazywa przyjemność chodzenia do stomatologa 0 Cytuj
Fazerro Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Cześć A masz gaz rozweselający ? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Gocha Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Znieczulam wyglądem i głosem od samego progu )) 0 Cytuj
Bliźniak Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Emil89 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Cześć miło powitać koleżankę 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Gocha Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Mnie również bardzo miło powitać 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Mnie osobiście zastanawia czy nie miałaś kiedyś jakiejś niezręcznej sytuacji z pacjentem ??? Niezręcznej, mam na myśli oczywiście podtekst intymny Przepraszam za szczerość - ale już tak mam, że jestem bezpośredni Np. z własnej obserwacji, zauważyłem, że podczas leczenia miałem jakąś dziwną chęć złapania za pupę moją bardzo sympatyczną i atrakcyjną Panią Stomatolog. Może to przez to, że organizm podświadomie poszukiwał zrelaksowania i ucieczki od tego dźwięku wiertła Ale oczywiście dzięki mojemu dobremu wychowaniu i umiejętności panowania nad odruchami, nie zrobiłem TEGO Nigdy Bo pewnie bym później wyglądał tak --> hehe. To jak Gocha ??? Opowiadaj! P.S. Awatar z Twoim zdjęciem był ładniejszy od tych ust ! 1 Cytuj
Gocha Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 buahaha... oczywiście,że takie kwiatki się zdarzają. teksty pacjenci różne potrafią serwować... a ostatnio był pan próbujący łapać mnie za kolano. Dyplomatycznie i śmiechowo staram się wybrnąć z takich sytuacji Acz jeden był mocno namolny próbując się ze mną umówić. No nie był w moim typie Jak by to delikatnie ująć p.s. sprawę zdjęcia wzięłam sobie do serca 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Siema sprawę zdjęcia wzięłam sobie do serca Czy to jakieś tajne jest? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Dann Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Czytam , czytam ,i skączył mi się popcorn ale wciągający temat 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Rekomendowane odpowiedzi