doomib Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Radzę uważać na pana z ostrowa mazowieckiego, który sprzedaje opony pod nickiem opony-torowe.pl na allegro. zakupiłem oponę gdzie jak byk bylo napisane "Bez jakichkolwiek uszkodzeń" duża czcionka pogrubiona i jak sie potem dowiedziałem pod tym wielkim napisem jest tez napisane malutkim druczkiem "posiada mała dziurke" Owa mała dziurka okazała się dziura na wylot... nie zasypując gruszek w popiele opona w auto i w droge. po przyjechaniu w wskazane miejsce nawiazała się bezsensowny monolog nad znaczeniem słowa "uszkodzenie" jednak gdy stanowczo ukazałem moją wizje opony bez uszkodzeń pan zwrócił pieniądze potem kolejna rozmowa i jeszcze dorzucił sie do paliwa, jednak mojego straconego czasu nic nie zastąpi więc radzę uważać. oczywiście bardzo spokojnie to ująłem bo nie obyło się bez zjebki. Na koniec pan powiedział, że to wina pracownika który wystawia aukcje (hmm.. dziwne) i że juz kilka osób było z tego powodu niezadowolone, że opona bez jakichkolwiek uszkodzeń jednak je posiada. obiecał więcej nie robić tego typu procedur więc prosze jedynie o zmożona ostrozność Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez doomib (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe ogłoszenia Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 zakupiłem oponę gdzie jak byk bylo napisane "Bez jakichkolwiek uszkodzeń jak sie potem dowiedziałem pod tym wielkim napisem jest tez napisane malutkim druczkiem "posiada mała dziurke" jednak mojego straconego czasu nic nie zastąpi więc radzę uważać. z tego co wnioskuję to ty sam nie doczytałeś ogłoszenia 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomib Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 to tak jakby jeb..ć na środku aukcji majtek "nigdy nie używane" a gdzies w opisie ukryć "mała wypierdziana dziurka... 1 Cytuj Darmowe ogłoszenia Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Polatałem po jego ogłoszeniach i widać..... Albo popękane kapcie i opisuje że przecięte,albo totalnie przegrzane torówki,już na te jego nowe nie wchodziłem,bo widać że kręci 2 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Albo popękane kapcie i opisuje że przecięte,albo totalnie przegrzane torówki,już na te jego nowe nie wchodziłem,bo widać że kręci Opony "jak nowe" u tego sprzedawcy to kapcie np. fioletowe z przegrzania Powydzierane po bokach... no ale na środku mają po 5/6 mm więc jego zdaniem są "jak nowe" Przykładowa aukcja: http://allegro.pl/180-55-17-120-70-17-dunlop-d211gp-2012r-j-nowe-i3479279973.html Opis - "stan boki oraz środek super" ... jak to są super boki to ja dziękuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi