Skocz do zawartości

Opony-Torowe.pl Prosze O Ostrożność W Zakupach

doomib

Rekomendowane odpowiedzi

Radzę uważać na pana z ostrowa mazowieckiego, który sprzedaje opony pod nickiem opony-torowe.pl na allegro.

zakupiłem oponę gdzie jak byk bylo napisane "Bez jakichkolwiek uszkodzeń" duża czcionka pogrubiona

i jak sie potem dowiedziałem pod tym wielkim napisem jest tez napisane malutkim druczkiem "posiada mała dziurke"

Owa mała dziurka okazała się dziura na wylot...  nie zasypując gruszek w popiele opona w auto i w droge.

po przyjechaniu w wskazane miejsce nawiazała się bezsensowny monolog nad znaczeniem słowa "uszkodzenie" jednak gdy stanowczo ukazałem moją wizje opony bez uszkodzeń pan zwrócił pieniądze potem kolejna rozmowa i jeszcze dorzucił sie do paliwa, jednak mojego straconego czasu nic nie zastąpi więc radzę uważać.

oczywiście bardzo spokojnie to ująłem bo nie obyło się bez zjebki. Na koniec pan powiedział, że to wina pracownika który wystawia aukcje (hmm.. dziwne) i że juz kilka osób było z tego powodu niezadowolone, że opona bez jakichkolwiek uszkodzeń jednak je posiada. obiecał więcej nie robić tego typu procedur więc prosze jedynie o zmożona ostrozność

Edytowane przez doomib (wyświetl historię edycji)

Darmowe ogłoszenia

Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj

zakupiłem oponę gdzie jak byk bylo napisane "Bez jakichkolwiek uszkodzeń

jak sie potem dowiedziałem pod tym wielkim napisem jest tez napisane malutkim druczkiem "posiada mała dziurke"

jednak mojego straconego czasu nic nie zastąpi więc radzę uważać.

z tego co wnioskuję to ty sam nie doczytałeś ogłoszenia :smile:

http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE

• 3 tygodnie później...

Albo popękane kapcie i opisuje że przecięte,albo totalnie przegrzane torówki,już na te jego nowe nie wchodziłem,bo widać że kręci

Opony "jak nowe" u tego sprzedawcy to kapcie np. fioletowe z przegrzania :P Powydzierane po bokach... no ale na środku mają po 5/6 mm więc jego zdaniem są "jak nowe" :biggrin: 

Przykładowa aukcja: http://allegro.pl/180-55-17-120-70-17-dunlop-d211gp-2012r-j-nowe-i3479279973.html

Opis - "stan boki oraz środek super" ... jak to są super boki to ja dziękuję :biggrin: