Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów:) Pisze w potrzebie moze ktos z was wie czy w łodzi mogłbym znalezc wypozyczalnie motocykli poniewaz 24.08.2013 biore ślub i wraz z narzeczona jezdzimy na motocyklach.Marzy nam sie sesja zdjeciowa na motocyklu tylko nie moge nigdzie znalesc zadnej wypozyczalni :sad2: chybaże któryś z zacnych forumowiczów chcialby sam dorobic i posiada fajny w miare nowy ścigacz (bo o takim  motocyklu jest mowa) pozdrawiam i z góry dziekuje :smile:

Opublikowano

Ja myślę, że nie będzie problemu. Doprecyzuj jaki model (mniej więćej)  i na pewno sie coś zorganizuje ;-)

Aaaa no i do powitalni marsz !!!  

;-P

Opublikowano

Skonkretyzuj potrzeby tj jaka marka typ model rocznik itd. a na pewno coś się znajdzie

Opublikowano

W powitalni juz zaistniałem:) a co do motocykla to jakas szlifierka no moim marzeniem to r1,r6, gsxr cos w tym rodzaju a rocznik wiadomo im nowsza tym lepiej:) ale wiadomo jesli macie cos fajnego tez chetnie zobaczymy :smile: no i oczywiscie wiem ze jestem nowy na tym forum ale zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na  nasz slub :smile: pozdrawiamy

Opublikowano

łeeee, yamahowca wal w gumowca ;) i flaszka przeleciała koło nosa :riding:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

super dla mnie naprawde bomba :smile: piszcie i ankieta bedzie glosujemy wszyscy :smile:

Opublikowano

to nie plastik, to turystyk :biggrin:

Opublikowano
Opublikowano

ładna ta rr-a ;)

Opublikowano

Dziekuje wam bardzo naprawde za pomoc:) wszystkie wasze motory sa super ale najbardziej nam sie podobaja  R6 i kawasaki z1000sx :biggrin: Sa naprawde piekne a powiedzcie jak bysmy sie mogli umowic z tym wszystkim chodzi mi dokladnie o czas i koszty poniewaz slub jest 24 sierpnia a my wyjezdzamy 27 wiec tak naprawde mamy 3 dni i nie wiem poniewaz jest okres wakacyjny czy gdzies nie macie zaplanowanych urlopow:) pozdrawiam

Opublikowano

znaczy moja R6? 

niedziela poniedziałek?

Opublikowano

Lepszych zdjęć od Smooth Lukas nie znajdziesz ;)

http://smoothlukas.blogspot.com/ więc Profesjonalnego Fotografa już nie musisz szukać :smile: choć pewnie masz już swojego na całe wesele. Ale ja bym się zastanowił :smile:

Co do sprzętu to to jest wiele pięknych maszyn :smile: wystarczy wpaść na czwartkowe spotkanie pod Central :smile: lub poszukać tutaj:

http://motocykle-lodz.pl/forum/31-nasze-motocykle/ i napisać PW do właściciela :smile:

Zawsze też możesz poprosić o obstawę ślubu ;) i z pewnością wiele motongów się zjawi jeśli pogoda nie będzie kapryśna :smile:

qxK0W5f.jpg

Opublikowano

tak, chodzi o Twoją R6 i kawasaki Jaquzie :smile: Sesja jest umówiona poniedziałek wczesnym popołudniem

Opublikowano

Jesli motocykl ma służyć jako eksponat ,moge CI udostepnic swoje Kawasaki ZX10R do zdjec, maszyna wyglada jak nowa :smile:

W zamian za kilka fajnych fotek motocykla, przy okazji sesji :smile:

Opublikowano

Po co temat ciągnąć w dwóch identycznych wątkach? Admini - do pracy.. :P

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

swoje Kawasaki ZX10R do zdjec

To byłby GRUBY LANS z taką ślicznotką ;) Lansowa Kawka z pewnością będzie bardzo fotogeniczna ;)

qxK0W5f.jpg

Opublikowano

w odroznieniu do wlasciciela :P