Luki Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Jest ze mną od tygodnia, pierwszego dnia sprawiła mi nie lada niespodziankę, padło zasilanie, byłem wtedy w drodze do domu ( w Czechach ) podczas postoju obiadowego Na szczęście mój czeski nie jest zły i po załatwieniu narzędzi i małej pomocy tubylców uporałem się z problemem, którym okazał się sławny Green Connector Poza tym byliśmy już wspólnie na Červenohorskim sedle, z tym że to raczej ona prowadziła mnie tym razem... O tu --> http://www.youtube.com/watch?v=VuFCfvKghDo<-- Było wspaniale !! Jak na razie dobrze nam ze sobą, nie nudzimy się, mamy jeszcze trochę tajemnic jak każdy związek na tym etapie ale czuję, że to chyba jest to. Dźwięk Vki: http://www.youtube.com/watch?v=78zZOZXSB94&list=LLJKFgGB_BZF8Tbi5gK-X1mg&feature=mh_lolz Zdjęcie z feralnego postoju: Edytowane 22 Września 2013 przez Luki (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 no brawo proszę Pana 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 wygląda zacnie oby więcej niespodzianek nie sprawiała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Też mam srebrną ale w nakedzie. Ten motocykl ma w sobie jakąś magię, po przejechaniu kilkudziesięciu kilometrów zakochałem się. Też tak masz? Czy to nie czasem litr? Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez esquina (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 to nie czasem litr? Zgadza się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 No, no, no Prezentuje się całkiem zgrabnie 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Myślałem na początku, że zajumałes motocykl Fatum Fajna sprawa, 1000 w V nie pozwoli się nudzić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Łukasz PIĘKNA maszyna !!! Sam kiedyś o takiej myślałem ten dźwięk V.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 bardzo fajny motocykl - ma sobą wiele do zaoferowania zrobiłem kiedyś takim prawie 40tys km to model sprzed 2005? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ładna maszyna oby służyła jak najdłużej 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No prosze!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Piękne moto :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 to model sprzed 2005? Zgadza się, to je rocznik 2003. Od 2005 ramy na czarno malowali, mam rację? Muszę popracować nad zawieszeniem bo nie bardzo mi odpowiada, natomiast kwestia spalania nie jest taka tragiczna jak niektórzy piszą, licząc z 3 zbiorników, przy umiarkowanej jeździe wyszło mi 7,5 litra. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 masz rację, rama, subframe, wahacz i obręcze kół od 2005 w górę czarne. Napis su-zu-ki na zbiorniku zastąpił 3D logotyp "S" Zapewniam Cię, że potrafi wychlać 10chę bez mrugnięcia okiem 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Niezła Może kiedyś będzie okazja na żywo obczaić Chodziła mi po głowie SV ale wyszło jak zwykle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Kawy 636 to Ty też nie musisz się wstydzić Pewnie jest szybsza i zwinniejsza od Suzy, mój za to nadrabia dźwiękiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Luki, no graty! Piękna maszynka! Choć wolałabym w wersji black ale że to dwucylindrowiec to jak usłyszę to już w chust z kolorem a filmik... cudo eehhh... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Luki wrócił !!!!! ładna SV 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Gratulacje, naprawdę piękna i poważna maszyna. A tak przy okazji zapytam, dodawali hamak gratis, że zdecydowałeś się kupić? Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Bez hamaku to ja nie pojechałem oglądać tej maszyny, musiałem sprawdzić czy da się go gdzieś zaczepić... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Pogratulowac maszyny tez mi kiedys taka chodzila po glowie. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Łukasz, parapet Ci prawde pokaże ile warta ta maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 O tu --> http://www.youtube.c...h?v=VuFCfvKghDo<-- Było wspaniale !! Czemu tam jest komentarz z przed roku???? O tu --> http://www.youtube.c...h?v=VuFCfvKghDo<-- Było wspaniale !! Czemu tam jest komentarz z przed roku???? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Sobol: To dlatego, że tam byłem i jeździłem, dokładnie tam gdzie film został nagrany, wkleiłem żeby się pochwalić jakie winkle mam 50 km od domu, natomiast nie jest to film mojego autorstwa Swoją drogą zamiar kupna kamerki już jest ale to po tłumikach i innych ważniejszych inwestycjach Lansu: No może zrobimy konkurs kto więcej kobiet posadzi na swoim w przeciągu godziny przy parapecie ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 ale to po tłumikach SV1000 ma katalizatory w przednich częściach obu puszek seryjnych tłumików - jak wstawisz przeloty zadbaj o modulator składu mieszanki, może być pałerkomander może być inny, ale zrób to, bo stracisz ten sławetny dół 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi