lucas666 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Witam, wynajmę garaż w śródmieściu. Jak coś wiecie prośba o info na priv... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htr Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Hej, udało się coś znaleźć? mieszkam na Rewolucji, od jakiegoś czasu już wspominam administracji że chciałbym coś wynająć ale jest dość krucho w tym temacie.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 kiepsko tutaj jest w okolicy. Widziałem coś na kołłątaja ale jakoś cena mnie nie zachęciła. Ja chciałbym mieć dostęp do maszyny również w zimę bo taki garaż na zimowanie to mam załatwiony. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htr Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Przez przypadek znalazłem takie ogłoszenie: http://tablica.pl/oferta/wynajme-garazmiejsca-parkingowo-garazowe-IDiKhW.html dodane wczoraj(!), a jak zadzwoniłem to Pani powiedziała że już 3 garaże zostały wynajęte http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png szukam jakiegoś właściciela, może będzie chciał współużytkować.. w ogłoszeniu nie ma dokładnie napisane, jest to Rewolucji 45 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nie wiem jak daleko macie do ul.Kamińskiego bo ja korzystałem kiedys z miejsca parkingowego pod wiatą w centrum szkoleniowym na Kamińskiego 17. Polecam. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htr Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Pod wiatą to nie ma problemu, są parkingi 24h np. na Kilińskiego jest kilka.. jednak garaż to garaż 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 ja mieszkam na kamińskiego :)http://allegro.pl/show_item.php?item=1882262791 ale ja na otwartym chyba bym się nie zdecydował. Za dużo ginęło ze wspólnych garaży moto w tym roku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 U mnie na parkingu strzeżonym jest garaż - blaszak. na Lumumbowie. mogę się dowiedzieć jaka cena. Dostęp 24h 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 super, może być na Lumumbowie ... będę wdzięczny za info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi