rook Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witam mam kilka pytań jeśli chodzi o honde cbr 600 f1 pc23: 1) czy ktoś może wie czy silnik z pc19 pasuję do ramy z pc23? 2) czy pasuję może silnik z F2 ? z tego co wiem nie, ale może ktoś wie lepiej. 3) czy ma ktoś dostęp do części do f1 ? Może na razie starczy, następne będę pisał jak się czegoś więcej dowiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Pomijając kwestie pasowania silnika od f2 w ta ramę, weź pod uwagę jaka jest różnica w mocy tych silników, ogólnie rama, hamulce od f1 są przy slabe do tego pieca. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rook Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Pomijając kwestie pasowania silnika od f2 w ta ramę, weź pod uwagę jaka jest różnica w mocy tych silników, ogólnie rama, hamulce od f1 są przy slabe do tego pieca. To było raczej pytanie dodatkowe, zdaje sobie sprawę z tego co piszesz i nie miałem zamiaru nic kombinować, chodzi mi głównie o pytania dotyczące wersji pc19 i 23 bo w sumie ich moce też są różne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi